2777
2789

سلام دوستان

در راستای تاپیک قبلیم این تاپیکو زدم

چند نفر در اقوام خودم و همسرم هستن که تا چند سال پیش من اینا رو عددی حساب نمیکردم و اصلا برام مهم نبودن.به قول معروف هیچ ویژگی خاصی نداشتن که برای من مهم باشن. نه قیافه ای، نه تحصیلاتی، نه کمالاتی

ولی این روزا الکی الکی بهشون توجه میکنم و حساس شدم به زندگیشون. که چقدر به خودشون نیرسن جدیدا. چقدر دقیق و نکته سنج شدن. چقدر خوش تیپ تر از قبل شدن و اینجور موارد.

راستش اینا بیشتر داره نقاط ضعفم رو به چشمم میاره و از دست خودم عصبانی هستم.

چکار کنم بتونم منم تغییرات اساسی داشته باشم و بهتر باشم. علی الخصوص از لحاظ حفظ آرامش و ظرافت زنانه چون احساس میکنم شدیدا توی این مورد ضعیفم. 

و اینکه دلم میخواد همسرمم این تغییرات به چشمش بیاد.

تو رو خدا هرچی به ذهنتون میرسه بگین

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قیافه نداشتن آدم حساب،شون نمی کردی! ی،نظرم رو افکار و اندیشه تم تغییر ایجاد کن 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

ميتوني بياي تو تاپيكم

تو امضامه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
چون قیافه نداشتن آدم حساب،شون نمی کردی! ی،نظرم رو افکار و اندیشه تم تغییر ایجاد کن 

نه عزیزم

کلا هیچ چیز خاص و چشمگیری نمیدیدم در اونها

اساسی ترین تغییری که میتونی داشته باشی اینه که به رشد فردی برسی و ذهن و فکرتو از سکون در بیاری

سعی کن روزانه چدن ساعت از وقتتو به مطالعه اختصاص بدی و اگه تحصیل کرده نیستی ادامه تحصیل بدی 

انسانم آرزوست

ببین ظرافت یه چیزیه که باید از درونت بقله بیاد بیرون اگر مثلا من الان بگم این کارا رو کن تو هم انجام بدی میشه نقش بازی کردن و تو ذوق میزنه مثه ناز کردن دیدی بعضیا انگار ناز کردن جز وجودشونه ولی بعضیا وقتی ناز میکنن غیر قابل تحملن

باید از درونت شروع کنی روی احساسات دخترونت کار کنی توی نت سرچ کن چه جوری افرودیت رو در وجودم افزایش بدم چیزای خوبی میاد میتونی استفاده کنی

بخودت برس جوریکه از خودت نهایت رضایتو داشته باشی  براارلمش هم مطلب بخون

اگر کانال خوبی میشناسی بفرست برام

البته میدونی با اراده بودن و مستمر بودن و حفظ تغییرات مهمتر از خود تغییراته

ازین آدما امروز زیاد شده یهو تغییر کردن تأثیرات اینستا و فضای مجازی دیگه نمی‌بینی اینجا مدام با س ...

آفرین

دقیقا زدی وسط خال