2777
2789
عنوان

زندگی اجباری

431 بازدید | 29 پست

سلام

من تجربی میخونم یازدهم اما همیشه به هنر علاقه داشتم. ولی چون درسام خوبه و فرزند اولم خانوادم روم خیلی حساب میکنن و اصرار دارن پزشکی بخونم. 

وقتی به خودم و آیندم فکر میکنم دلم میگیره از این همه اسیر بودنم از اینکه دخترا تو این جامعه حق انتخاب ندارن. 

بحث دانشگاه هنر هم پیش کشیدم اما همه مخالفن! نمیدونم چرا ولی همش از جو دانشگاهش بد میگن. 

من تو متوسطه اولم خبرنگار و مجری بودم ولی کنار گذاشتمشون و همینطور نویسنده هم هستم اما اینقدر کم به علاقه هام اهمیت میدن که دارم دیوونه میشم

به علت خونه جدیدی که خریدیم از دوستام اکیپمون دور افتادم کلا تنها شدم😑

میترسم تجربی رو به اجبار ادامه بدم و حتی پزشکی هم بیارم اما همیشه غمگین باشم و دلم راضی نباشه! 

شما چی میگین؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سمت چیزایی برو که حالت رو خوب میکنه 

شاید یه پزشک بشی و خوب پول در بیاری و آیندت تضمین بشه ولی کاری که  توش عشق و علاقه نباشه مفتش گرونه

موفق باشی

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋

خب هر دوتا رو ادامه بده . 

هم پزشکی بخون . هم دنبال علایقت باش

کسی قلم ازت نگرفته بنویس 

تا بتونی اثبات کنی نویسنده خوبی هستی و میتونن بهت به عنوان نویسنده افتخار کنن. و پزشکی به عنوان شغل باشه

یعنی ی خانم دکتر . نویسنده

منم تجربی بودم درسم خوب بودبچه اول بودم اصرار داشتن پزشکی بخونم خودم دلم میخواست حقوق بخونم اینقدر مداومت کردم و اصرار کردم تا با اکراه راضی شدن الان ارشد حقوق دارم وکیل هستم 

برو دنبال آرزوهات ، پشتکار داشته باش دنیا ارزش نداره آدم تو حسرت آرزوهاش بمونه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد