2777
2789
عنوان

زندگی اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 29 پست

من خواهرم مهندسی خوند وقتی لیسانس گرفت مدرکشو تقدیم مادر پدرم کرد رفت دوباره کنکور داد رتبه 20 کنکور هنر شد و الان دانشگاه تهران درس میخونه و لیسانسشو میگیره و معدل اول دانشگاه هستش و روز به روز شاداب تر میشه و من و خانوادمم روز به روز بیشتر بهش افتخار میکنیم و مطمینیم در آینده یه فرد موفق خواهد شد !

دنبال علاقت برو 

از یکی از اقوامتون که تو خانواده قبولش دارن بخواه که از خانوادت بخواد که اجازه بدن بری دنبال علاقت

همه راه های مسالمت آمیزو امتحان کن

تهش اما شده با دعوا راه خودتو برو !

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عقیده هم پوچه ک میگن..یا دکترشو یا مهندس..اینقد گفتن گفتن ک این رشته هام اشباع شده..هیچوقت بین ی پزشک کارکشته و ی پزشک جوان تو نمیری پیشه سن پایینه..قشنگ رشته های دیگرم مطالعه کن..پزشکی خیلی راهه درازی داره..ببین دارو یا دندون میتونی دربیای..اگ اره رو اونا تمرکز کن

خواهرم علتقه شدیدی به ادبیات داشت چون هم نویسنده خوب وهم شاعرخوبیه .ولی درزمان انتخاب رشته خانوادم پیشنهاد دادن هنربخونه چون رشته هنریش بازارکارخوبی داشت.خواهرم کارهنریشوبه بهترین نحوانجام میده وموفق بوده ممتهاش ته دلش ناراحته وهمش میگه تقصیرشماها شدکه من ادبیات نخوندم.الان هم درزمینه نویسندگی وشعرکودک فعاله .شماهم عزیزم میتونی درکناررشته ای که استعدادشوداری ولی دلت باهاش نیست بصورت آزادتورشته هنری موردعلاقت فعالیت کنی

🩷🩷

اینقدر از دیدن بچه های هنر و موسیقی و نویسنده ها حسرت میخورم خدا میدونه

بخوام پزشکی بخونم حداقل دو سال کااااامل باید دور علایقم خط بکشم تازه اگه بعدش وقت شه به بقیه چیزا برسم😭

خواهرم علتقه شدیدی به ادبیات داشت چون هم نویسنده خوب وهم شاعرخوبیه .ولی درزمان انتخاب رشته خانوادم پ ...

خوش به حال خواهرتون تکلیفش روشنه من ک حسابی سردرگمم

الام از وضعیتت راضی؟ پدر و مادرت چی؟ 

من به آرزوم رسیدم حس مستقل بودن و اعتماد به نفس زیادی داشتم وقتی تو ۱۹ سالگی این کار انجام دادم 

الان ۴۰ ساله هستم ۱۳ سال هست وکالت میکنم 

خودم راضیم از اینکه قدرت تصمیم گیری داشتم و دارم 

خانواده ام هم وقتی دیدن من مسئولیت تصمیمم رو پذیرفتم روی من خیلی حساب میکنن 

روز خواستگاری پدرم به خانواده همسرم گفت من به انتخاب و تصمیم دخترم اعتماد دارم هر شرطی خودش داشته باشه بگه ما شرط و خواسته ای نداریم 

همسرم هنوز هم بعد از ۱۱ سال هر جا میشینه این حرف پدرم رو به بقیه میگه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من به آرزوم رسیدم حس مستقل بودن و اعتماد به نفس زیادی داشتم وقتی تو ۱۹ سالگی این کار انجام دادم ...

چه خوب کلا منم شخصیت خیلی آزادی دارم از اینکه مجبور شم کاری رو انجام بدم میمیرم

برام قابل تحمل نیست تو چارچوب درس باشم یه جورایی افکارم برای خیلیا احمقانس😟

چه خوب کلا منم شخصیت خیلی آزادی دارم از اینکه مجبور شم کاری رو انجام بدم میمیرم برام قابل تحمل نیست ...

احوال شمارو درک میکنم خواهر من هنرمند هست نقاش و گرافیست 

روحیه اش با من خیلی فرق میکنه ، هنرمندها زندگیشون با بقیه متفاوت هست 

انرژی زیادی بذار آرزوهات رو دنبال کن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اخه استارتر ازعلایقش باجان ودل میگه توازپول میگی بهش...خنده داره دیگه

☺درسته 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اخه استارتر ازعلایقش باجان ودل میگه توازپول میگی بهش...خنده داره دیگه

الان به هنر علاقه داره ولی چهارسال دیگه که فارغ التحصیل بشه ممکنه علاقشو ازدست بدهد منظورم اینه  

باید بره مشاور تحصیلی تا اون راهنماییش کنه همه اولش میگن اون چیزی که علاقه داری برو تابعداً پشیمون نشی بتونی توش دوام بیاری ولی بعضی وقتا توش که بره ببینه یه خورده ممکنه اوضاع تفاوت کنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم