سلام دخترم من ۴۰ روزشه کمکی نان طبق نظر دکترش میدم و برآورد کردم هر وقت شیر خودمو میخوره کمتر دلدرد میشه ولی سیر نمیشه بنظرتون شیر خشکا میتونن نفاخ باشن شما چیکار میکنین چ وقت کمکی میدین ممنون میشم تجربه تون رو بگین
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
چون شیشه میخوره هوا بیشتر میره تو شکمش. سعی کن ۲۰ دقیقه رو شونت بزاری آروغ چندتا بزنه
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
آره کلا هضم شیر خشک برای بچه سختتره تا شیر مادر. می تونی یه شیر دیگه رو امتحان کنی، اگه واجبه که کم ...
اخه شیرم جون نداره نیم ساعت به نیم ساعت گشنش میشه
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
آره کلا هضم شیر خشک برای بچه سختتره تا شیر مادر. می تونی یه شیر دیگه رو امتحان کنی، اگه واجبه که کم ...
گیگوز دادم بهش نساخت دیگه میترسم عوض کنم
منم ببلاک میدم نی نی منم ۴۰ روزشه شیرخشکش نفاخه بردم دکتر قطره پدی لاکت داده برا نفخش یه شربت گرایپ ...
منم بردمش دکتر فقط کولیکز داد