2777
2789

سلام دخترم من ۴۰ روزشه کمکی نان طبق نظر دکترش میدم و برآورد کردم هر وقت شیر خودمو میخوره کمتر دلدرد میشه ولی سیر نمیشه بنظرتون شیر خشکا میتونن نفاخ باشن شما چیکار میکنین چ وقت کمکی میدین ممنون میشم تجربه تون رو بگین 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

چون شیشه میخوره هوا بیشتر میره تو شکمش. سعی کن ۲۰ دقیقه رو شونت بزاری آروغ چندتا بزنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پری نان میدم خیلی بالا میاره و نفخ و دلدرد

اون موقع با شیر خودم اینجوری نبود 

کسی میدونه بچه ک ب شیشه عادت کرده چجوری دوباره سینه میگیره؟

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
آره کلا هضم شیر خشک برای بچه سختتره تا شیر مادر. می تونی یه شیر دیگه رو امتحان کنی، اگه واجبه که کم ...

اخه شیرم جون نداره نیم ساعت به نیم ساعت گشنش میشه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
آره کلا هضم شیر خشک برای بچه سختتره تا شیر مادر. می تونی یه شیر دیگه رو امتحان کنی، اگه واجبه که کم ...

گیگوز دادم بهش نساخت دیگه میترسم عوض کنم 

منم ببلاک میدم نی نی منم ۴۰ روزشه شیرخشکش نفاخه بردم دکتر قطره پدی لاکت داده برا نفخش یه شربت گرایپ ...

منم بردمش دکتر فقط کولیکز داد

من پری نان میدم خیلی بالا میاره و نفخ و دلدرد اون موقع با شیر خودم اینجوری نبود  کسی میدون ...

فقط با اجبار منم چند روز پیش جیگرم خیلی خون شد تا از شیشه گرفتمش و سینه رو قبول کرد یه دفعه ای اینجور شد وگرنه هر دوش رو میگرفت

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

اپتامیل رو امتحان کن به همه بچه ها میسازه و میگن بهترین شیر خشک هست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من پری نان میدم خیلی بالا میاره و نفخ و دلدرد اون موقع با شیر خودم اینجوری نبود  کسی میدون ...

تاپیک آخر من رو بخون سوال منم بوده بچه ها خیلی راهنمایی کردن

اخه شیرم جون نداره نیم ساعت به نیم ساعت گشنش میشه 

به نظر من بازهم نظر دکترت مهمه که لازمه شیرخشک بخوره بچه ات یا نه!

مهم ترین مسأله وزن گیری و رشد خوبه نوزاده که دکتر تشخیص میده.

ولی شما که داری زحمت شیر دادن رو می‌کشی، تعداد دفعاتش رو زیاد کن یا غذاهای مقوی بیشتری بخور.