2777
2789
عنوان

عروسداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 108 پست
الان بعد چند سال زندگی هنوز هم بهش فکر می کنم اشکم درمیاد چمدان که برای عقدم آوردن خالی خالی بود فقط ...

خخخ واسه من حتی چمدون خالیم ندادن ولی بقیه جاریامو قبل عقد بردن خرید و روز عقد بردن ارایشگاه ولی منو نه

زندگی شاید آن لبخندیست،که دریغش کردیم…
مادرشوهرجان عزیزهروقت عروست چیزی خریدجای اینکه قیمتشوبپرسی بگومبارکه یاحداقل به روت نیارماهی یه بارب ...

قیمت مگه میپرسن کسی از من بپرسه طفره میرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا همه این دخالتارو عروسمون نسبت به ما میکرد.حتی تو بچه دار شدن منم نظر میداد.درحالی ک تاحالا ما ه ...

آره. به شانس اعتقاد داری؟ ما که از هر دو طرف خوردیم. هم عروس برامون شاه کشی میکنه هم مادرشوهر و خواهرشوهر. با یه روانشناسی هم حرف زدم گفت اشکال از خودتونه بی زبون که باشید میگن به به چه خر خوبی! 

خدایا شکرت
آره. به شانس اعتقاد داری؟ ما که از هر دو طرف خوردیم. هم عروس برامون شاه کشی میکنه هم مادرشوهر و خواه ...

اره والله دعا کنید عروس من هم خوب باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خخخ واسه من حتی چمدون خالیم ندادن ولی بقیه جاریامو قبل عقد بردن خرید و روز عقد بردن ارایشگاه ولی منو ...

منم آرایشگاه که هیچی. لعنتیا هدیه هم سر عقد بهم ندادن 😐. 

خدایا شکرت

سال اول ازدواج تو منگنه نذارینشون چون بیشتر میخان دوتایی باهم باشن برن بیان خوش باشن بعد یسال شاید براشون عادی بشه اینا گیر ندین انتظار نداشته باشین زیر زیرکی پسرتونو یاد ندین پشت سر عروس نگین پسرو نسبت بهش بدبین نکنین که خیلی کار زشتیه بنظرم 

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
قیمت مگه میپرسن کسی از من بپرسه طفره میرم

بله مادرشوهرمن هرچی بخرم میخادتخم مرغ باشه اول قیمتشومیپرسه بعدمیگه وای چقدگرون بعدمیگه این پولاروبراآینده پس اندازکنیدچراچیزالکی میخرید درآخرسراگه نظرشوبپرسی شایدبگه مبارکه جالب اینه میگه دلسوزتونم که این چیزارومیگم یکی نیست بگه ماخودمون به فکرهستیم نمیخادتوبگی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اره والله دعا کنید عروس من هم خوب باشه

ان شاالله به حق 5 تن. عروستون خوب باشه. ولی سیاست یادبگیرید که کجا و چه موقع حرف بزنید تا دوستتون داشته باشه. البته شما هم به چشم بچه خودتون بهش نگاه کنید

خدایا شکرت
آره. به شانس اعتقاد داری؟ ما که از هر دو طرف خوردیم. هم عروس برامون شاه کشی میکنه هم مادرشوهر و خواه ...

دقیقااا درست گفته جاری من مث عروسای شماست انقد دخالت میکنه که مادرشوهرم که هیییچوقت ازم تعریف نمیکنه یبار حرصش دراومد گفت والا این دختر از روزی که اومده خونه من کاسه وارونه منو رو نکرده ببینه چیه زیرش و تو همینطور انگولک تو همه چی میکنی برا همه چی نظر میدی اما چون زبون جاریم خیلی نیش داره زیاد با اون کاری ندارن حرفیم بزنن بهش خودش مجبورشون میکنه ولی منی که کاریشون ندارم تمام تلافی اونم سرمن خالی میکنن 

شوهرم میگه تو بیشتر از همه چوب کارا جاریتو میخوری مادر و خواهرم مثلا میخوان جلو تو رو سفت بگیرن مث اون نشی 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
منم آرایشگاه که هیچی. لعنتیا هدیه هم سر عقد بهم ندادن 😐. 

تو عقد من فقط رقصیدن و فامیلاشونو اوردن خوردن رفتن😐بقیه جاریامم رفته بودن ارایشگاه لباس مجلسی پوشیده بودن ولی عروس که من بودم ارایشگاه نرفته بودم لباسمم خودم یروز قبل رفتم خریدم اصلا راضی نیستم فیلم عقدو بگیرم از فیلمبردار

زندگی شاید آن لبخندیست،که دریغش کردیم…
سال اول ازدواج تو منگنه نذارینشون چون بیشتر میخان دوتایی باهم باشن برن بیان خوش باشن بعد یسال شاید ب ...

خونه جداست 

تو عقد من فقط رقصیدن و فامیلاشونو اوردن خوردن رفتن😐بقیه جاریامم رفته بودن ارایشگاه لباس مجلسی پوشید ...

یه جور رفتار کن البته متعادل که نه حسرتش روی دلت بمونه و نه دعوا بشه. مثل من سواری نده. 

خدایا شکرت
بله مادرشوهرمن هرچی بخرم میخادتخم مرغ باشه اول قیمتشومیپرسه بعدمیگه وای چقدگرون بعدمیگه این پولاروبر ...

جواب نده کنف میشه معنی نداره سوال از مسایل خصوصی