2777
2789
عنوان

عروسداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 108 پست
ابجی چیکار میخوای بکنی ب منم یاد بده 

والا ديگه نميخوام كوتاه بيام ديگه اينو نخريدي اشكال نداره اون كارو نكردي اشكال نداره هر چي كه دوست داشته باشم در حد تعادل خدا شاهده كه اصلا زيادي نميخوام همش در حد معمول و عرفه 

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی واسه اون یکیا خریدن ارایشگاهم بردن ولی منو نه

من خودم از این ظلم ها زیاد دیدم اگه بگم مثنوی هفتاد من کاغذه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره منم تو عقد یه لباسم واسم نخریدن انگشتر و بقیا چیزارم شوهرم با پول خودش خرید 

الان بعد چند سال زندگی هنوز هم بهش فکر می کنم اشکم درمیاد چمدان که برای عقدم آوردن خالی خالی بود فقط یه چادر نماز و یه قرآن داشت. اما برای عروس های قبل و بعد من هم پرو پیمون بود و هم تزیین شده بود 😢

خدایا شکرت
من چیز زیادی نمیخام اگه پسرم رو دوست داشته باسه خوشبختش کنه روز اول هم با گرز وشمشیر نیاد برام کافیه

همه مادرشوهرا همینو میگن

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

والا همه این دخالتارو عروسمون نسبت به ما میکرد.حتی تو بچه دار شدن منم نظر میداد.درحالی ک تاحالا ما هیچ گونه دخالتی نکردیم.خودش میاد تو کارای ما دخالت میکنه ولی میشینه با اعتماد به نفس میگه هیشکی حق نداره تو کار من دخالت کنه وگرنه ال و بلش میکنم.خدا زا این عروسا قسمتت نکنه.چون هرچقدرم بهش خوبی کنی قدر نمیدونه

اتفاقا این شده یه عقده براشون دیدم ک میگم

نه عقده نیست من متولد 57عستم این قدر هم پیر نیستم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین این هم نمونش

عزیزم.اینجا خیلیا هستن ک منتطرن ی تاپیک ببینن و ب ادم حمله کنن.بنظرمن خوب و بد همه جاهست. شما ب عروست محبت کن اگه ذات و فرهنگ خوبی داشته باشه مشکلی پیش نمیاد

❤️همسرم❤️
من خودم از این ظلم ها زیاد دیدم اگه بگم مثنوی هفتاد من کاغذه

حالا واسه بقیه جاریامم اون کارارو نمیکردن میگفتم حتما رسمشونه ولی من که عروس اخر بودم واسم هیچ کاری نکردن

زندگی شاید آن لبخندیست،که دریغش کردیم…
اتفاقا این شده یه عقده براشون دیدم ک میگم

پث مادرشوهرمن‌و دختراش بخدا علنا تو روم‌میگن چون این‌ بلا به سر خودم یا دخترام اومده توام باید بکشی مگه تو خونت رنگین‌تره از ما 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
نه بی اعصاب نیستم اهل تعادل وادبم نه پام رو از گلیمم دارز تر میکنم نه به کسی اجازه این کار رو میدم ه ...

شما همین حساس بودن این امکان را میده از هرچیز کوچیکی هم ناراحت بشی و حس بدی به طرف مقابلت بدی. اول روی اخلاق خودت کار کن.همین الان جبهه گرفتی که میگن میگم. اگه مادری واقعا اعتدال داشته باشه و دلسوز باشه به نظر من فرزندانش که همون عروس هم شاملش میشه بهش اعتماد میکنند و وقتی اعتماد باشه اصلا خودشون مشکلاتشون را بهت میگن. من خودم به مادرشوهرم اعتماد داشتم و درددلی پیشش بردم و چنان برخورد بدی ازش دیدم که صد سال بمیرم هم هیچ مشکلم را نه تناه بهش نمیگم که مشکلاتم را ازش پنهان هم میکنم.البته این دید منفی شما . مقصر کامل شما نیستی جامعه و خانواده ها به سمت بی اعتمادی رفتن به سمت خودمحوری منفعت طلبی. اینا به من و شما منتقل کردن. شما خوبی که میکنی اینا به بچه هات منتقل نکن.

............

حالا واسه بقیه جاریامم اون کارارو نمیکردن میگفتم حتما رسمشونه ولی من که عروس اخر بودم واسم هیچ کاری ...

من هم عروس آخر بودم دق ودل اونا رو سر کن خالی کردن

من خواهر شوهر نیستم متاسفانه

ببین هفته ای یبار دعوتشون کن شام خوش و بش کن و خلاص تو هفته م یبار زنگ بزن به عروست چند دفعم به پسرت  عزیزم عروس رو مثل دخترت نبین اون دلسوز خواهر و مادر خودشه اونا رو دوس داره هرکاریم کنی بده میشی پس بهتره باهاش خیلی صمیمی نشی تامام 😊

پث مادرشوهرمن‌و دختراش بخدا علنا تو روم‌میگن چون این‌ بلا به سر خودم یا دخترام اومده توام باید بکشی ...

اره دقیقا 

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

مادرشوهرجان عزیزهروقت عروست چیزی خریدجای اینکه قیمتشوبپرسی بگومبارکه یاحداقل به روت نیارماهی یه باربروخونش هفته ای یه بارزنگ بزن ماهی یه باردعوتشون کن مسافرتها روبزارتنهاخودشون برن اسم پدرمادرشو به خوبی بیارفقط توامربچه داری بزارخودش هرکار خواست بکنه همه چی حله

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!