2777
2789
عنوان

عروسداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 108 پست
ببین این هم نمونش

مادرجان بهتره ازاول این حس مهربونی مادرونه به عروستون منتقل کنین اگه بدونه تودلتون چی میگذره دیگه ازاین مشکلات پیش نمیاد هم شماوقت بذارین به شناختن عروستون همم وقت بدین تاشماروبشناسه سعی کنین ازهمون اول باصحبت کردن هرمشکلی روحل کنین(من دارم انتظارات خودمومیگم چون خودمم عروسم)

بلاخره هرخانواده ای حتی اگه فامیل باشن تویه شهرهم باشن بعضی ازفرهنگاشون باهم فرق داره وتفاوت اای تو تربیت دارن پس اول باید جنبه تفاوت هارو داشته باشین چون بهقولمعروف بزرگترین وباتجربه

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

اگه خانواده شوهر هرکاری میکنن یا هر حرفی میزنن طرف مقابلشونو هم در نظر بگیرن مطمئنا مشکلی پیش نمیاد .

البته خواهشا عقده های زمان تازه عروس بودنتون و اعضای خانواده رو با رفتارها و موقعیت عروس یا داماد جدید مقایسه نکنید .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اون مادر شوهراي بي اعصاب !!!!

نه بی اعصاب نیستم اهل تعادل وادبم نه پام رو از گلیمم دارز تر میکنم نه به کسی اجازه این کار رو میدم همین تعادل

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه خانواده شوهر هرکاری میکنن یا هر حرفی میزنن طرف مقابلشونو هم در نظر بگیرن مطمئنا مشکلی پیش نمیاد ...

نسل ما از بس از نسل قبل ظلم دیده جرات ظلم کردن نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه بي زبونه خواهشا ازش سو استفاده نكنين منم خيلي بي زبونم هيچ وقت توقع نداشتم اونام هر جور دلشون خو ...

مثل من بی زبون بودم برای خرید عروسی و جشن خیلی کم کاری کردن ولی برای بقيه جاریام سنگ تموم گذاشتن. مقایسه نمی کنم ولی خب کور هم نیستم😥

خدایا شکرت
همین میترسم از وقتی اینجا اومدم میترسم از عروس گرفتن میترسم نه از خودم از بچه ام که آزار ببینه

اینطوریام نیست اینجا اغلب بعضی رفتارو بولد(درشتریاپررنگترمیکنن) میشه

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
اگه بي زبونه خواهشا ازش سو استفاده نكنين منم خيلي بي زبونم هيچ وقت توقع نداشتم اونام هر جور دلشون خو ...

ابجی چیکار میخوای بکنی ب منم یاد بده 

زندگی شاید آن لبخندیست،که دریغش کردیم…
نه بی اعصاب نیستم اهل تعادل وادبم نه پام رو از گلیمم دارز تر میکنم نه به کسی اجازه این کار رو میدم ه ...

پس با همين فرمون تا اخر برين مطمئن باشين نه شما ضرر ميكنين نه عروس ايندتون و البته پسرتون هم از اين بابت خوشحال خواهد بود

مادرجان بهتره ازاول این حس مهربونی مادرونه به عروستون منتقل کنین اگه بدونه تودلتون چی میگذره دیگه از ...

من چیز زیادی نمیخام اگه پسرم رو دوست داشته باسه خوشبختش کنه روز اول هم با گرز وشمشیر نیاد برام کافیه

مثل من بی زبون بودم برای خرید عروسی و جشن خیلی کم کاری کردن ولی برای بقيه جاریام سنگ تموم گذاشتن. مق ...

اره واسه منم خيلي كوتاهي كردن

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏

یچیز دیگه میگم حلال مشکلاته عروس و مادرشوهره 

اگر هر کار خواستی بکنی هر حرفی خواستی بزنی به عروست 

فکر کنی دختر خودته به جای عروستااا بخدا خیلی از مشکلات حل میشه 

مادرشوهر من اگه من گریه کنم میگه اه باز مکر زنانه اش شروع شد باز اشک تمساح ریخت 

اما اگه دختر خودش تو همون شرایط مشابه شرایط  من گریه کنه میگه واااای خدا خیرشون نده دل دخترمو به درد اوردن خدا به سر هفت پشت بعدشون بیاره 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
پس با همين فرمون تا اخر برين مطمئن باشين نه شما ضرر ميكنين نه عروس ايندتون و البته پسرتون هم از اين ...

تربیت من اینطوری بوده تو ذاتم هست تغییر نمیکنه

مثل من بی زبون بودم برای خرید عروسی و جشن خیلی کم کاری کردن ولی برای بقيه جاریام سنگ تموم گذاشتن. مق ...

اره منم تو عقد یه لباسم واسم نخریدن انگشتر و بقیا چیزارم شوهرم با پول خودش خرید 

اره منم تو عقد یه لباسم واسم نخریدن انگشتر و بقیا چیزارم شوهرم با پول خودش خرید 

ولی واسه اون یکیا خریدن ارایشگاهم بردن ولی منو نه