2777
2789
عنوان

عروسداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 108 پست
خونه جداست 

خب چه بهتر ما تو یه خونه ایم البته واحد جدا انقد سر این دخالتای بیجا دعوامون شد که سال اول برامون زهر شد

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

در کل نه از اینور بوم بیفت نه از اونور.مادرشوهر من ی سختگیری هایی کرد که خدا میدونه دیگه هرکی میدید میگفت این چشه برا جنگ اومده یا برا عروس بردن. و برای جاری هام چنان راحت گرفت و هرچی گفتن گفته چشم که خودش پیش شوهرم گلایه کرده ازشون که اذیتم میکنن. دور از جون ریدن تو سرش میان مثل مهمونمیخورن میرن دهنشم کج میکنن.هیچی ام اجرات نمیمنه بگه.از اینورم همه سختگیریهاش برا منه که مبادا مثل اونا بشم.

............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جواب نده کنف میشه معنی نداره سوال از مسایل خصوصی

جواب ندم که جنگ به پامیکنه وای نمیشناسیش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
جواب نده کنف میشه معنی نداره سوال از مسایل خصوصی

عزیزم شما معلومه خیلی از رفتارای بد مادرشوهرا رو نداری نگران‌نباش انشاالله با این طرز فکر خوبی که داری عروستم باهات خوب میشه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
مادرشوهر جوونی هستی پسرت چندسالشه

20

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بالاخره یه مادرشوهر تو نی نی سایت دیدیم😁

زیادن از ترس فحش خوردن قایم شدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم شما معلومه خیلی از رفتارای بد مادرشوهرا رو نداری نگران‌نباش انشاالله با این طرز فکر خوبی که دا ...

نسل ما مثل مادر شوهرهای خود ما بیسواد و مطبخی نیستن دنیا دیده و با فرهنگن درکشون از بقیه بیشتره

خدای من واقعا الان میخوای براش زن بگیری چه عجله داری برای مادرشوهر شدن عخی😁

خودش میخاد

زیادن از ترس فحش خوردن قایم شدن

خخخ ن اینطورام نیس ماشالا عروسا جمعیتشون زیاده غالب شدن شماهم یار جمع کنین😁

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
خخخ ن اینطورام نیس ماشالا عروسا جمعیتشون زیاده غالب شدن شماهم یار جمع کنین😁

من هم عروسم هم مادر شوهر 40سالمه

نسل ما مثل مادر شوهرهای خود ما بیسواد و مطبخی نیستن دنیا دیده و با فرهنگن درکشون از بقیه بیشتره

عزیزم خیلی خوبه که اینه دیدتون همه مث شما نیستن بخدا خواهرشوهر من‌همسن شماست  کارایی در حق من میکنه که شیطون شرمش میشه به جرات میگم از مادرشوهرمم بدتره من فقط میگم خدا بداد عروساش برسه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
عزیزم خیلی خوبه که اینه دیدتون همه مث شما نیستن بخدا خواهرشوهر من‌همسن شماست  کارایی در حق من م ...

فقط کیتونم بگم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه