دلگیرم انگار بهم بی احترامی شده. هرماه شوهرم ۳۰۰ باید بهم بده. الان بهش گفتم پول میدی بهم عزیزم؟اولش گفت اصلا قابلتونداره. نداد. دوبار دیگ چندساعت بعدش گفتم گفت باشه بااخم ! سومین بارگفتم گفت تازه بهت صدتومن دادم.(منظورش مال ماه قبل بود) بعدش ۱۰۰ تومن داد گفتم کم نیست ؟ بعدش غر غر کرد و گفت کارنیست و پول نیست و بدهکارمو غر غر با لحن بد...... درصورتیک تو کشو اش پر از پوله ولی من اصلا ازش برنداشتم. قناعتی ام نیست فقط واسه من خسیسه. بیرون اصلا تخفیف نمیگیره ولی بمن پول سخت میده. خیلی کوچک میشم واسه پول.قبل ازدواج پول داشتم تو بانک سودشو میگرفتم دستم دراز نبود پیش کسی. پولمو دادم ب آقا هی باید دستمو درازکنم اونم بزووور بده 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامانم کارمند بود خیلی تو خرجی کمک میکرد خداشاهده بابام اخریا یه نون زورش میومد بخره کمک نکنید عزیزان تنبل میشن چشم و رو ندارن خرجه یکی دیگه میکنن پس اندازه مخفی داشته باشین