2789
عنوان

بچمو کتک زدم

977 بازدید | 28 پست

دوتاشون تومخم بودند همش دعوا میکردند باهم هی جیغ وداد به خدا آرامش ندارم هی گفتم ساکت هی گفتم ساکت این اونو میزد اون اینه میزد 

کوچیکه موهای بزرگ رو میکشید بزرگه با پا میرفت تو شکمش 

دیگه دیدم نمیتونم تحمل کنم رفتم دوتاشونو زدم اومدم ولی الان ناراحت شدم 

یعنی بزرگه از مدرسه میاد ۷ سالشه دعوا شروع میشه تا شوهرم بیاد دقیقا ۷ ساعت در روز من مخم هنگ و آرامش ندارم 

چکار کنم تروخدا هر کاری هم میکنم نزنم ولی اصلا گوش نمیدن که نه با داد نه تهدید 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲۲

یه سال از من کوچیکتری😐 کوچیکه چندسالشه؟

نمیدونم چی بگم که آروم شی

با ناز و نوازش و محبت و قربون صدقه آرومشون کن

بزرگه دیگه تو سنیه که میفهمه خب

محبت و میفهمه و آروم میشه

🖤

نزن بچه رو ..گناه داره..جداشون کن بعد یه جوری آشتیشون بده  میدونم اون لحظه عصبی میشی ولی سعی ک ...

به خدا جدا نمیشن به بزرگه میگم تو بزرگی میگه نه منو دوست نداری اونو دوست داری به کوچیکه میگم شلوغ نکن‌میریم پارک هی گریه میکنه

یه سال از من کوچیکتری😐 کوچیکه چندسالشه؟ نمیدونم چی بگم که آروم شی با ناز و نوازش و محبت و قربون ص ...

همون دیگه خیلی با درک بزرگه تو فامیل همه میگن فقط دختر تو انقدر متین ولی تو خونه جگر منو آتیش میزنن شوهرم هی زنگ میزنه منو آروم کنه گفتم بیا ببین به خدا دست گیره درو شکستن 

هرکدام به یه کاری مشغول کن نزار زیاد پیش هم باشند بچه اگر بیکار بمونن هی باهم دعوا میکنن ببین به چه ...

بزرگه که درس داره ولی کوچیکه میره پاره میکنه همه چی شبیه هم خریدیم گوش نمیده میگه نمیخوام فقط برای اونو میخوام 

خب از خودتون یاد گرفتن، شما تنبیه فیزیکی میکنید و اونها هم از شما الگو میگیرند و  همدیگه را کتک می زنند.

بعد هم اگه بچه ها کتک کاری کنند تاثیر منفیش در آینده شون بسیار بسیار کمتر از کتکیه که شما به عنوان والد میزنید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم