2777
2789
عنوان

بچمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 28 پست

نمیدونم شاید حس حسادتشون تحریک شده..یه جوری باید قلقشونو به دست بیاری و آرومشون کنی..ببینی چی باعث جلب توجهشون میشه..بچه کتک بخوره عقده ای میشه..

مهم نیست کی باهات میخنده..مهم اینه کی باهات گریه میکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از خودتون یاد گرفتن، شما تنبیه فیزیکی میکنید و اونها هم از شما الگو میگیرند و  همدیگه را کتک ...

آخه عزیزم من مگه از اول اینا رو زدم به خدا زندگی ما جو آرومی داره نمیدونم اینا چرا اینجوری میکنند  الان فکر کن از ساعت ۱۲ تو خونه ما جنگ ودعوا بود تا ساعت ۴ آخر نکشیدم منم ادمم دیگه چکار کنم نزنم خودمو بزنم  

بعصی اوقات میگم میمیرم راحت میشین بچه هام گریه میکنن میگن به خدا دیگه شلوغ نمیکنیم الان صورتش قرمزه عذاب وجدان دارم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
عزيزم ببرشون پارك انقدر بدو بدو بكنن تا انرژيشون تخليه بشه

آخه بزرگه که مدرسه میره کوچیکه هم هر روز مامانم میبره بیرون یا شوهرم شبا میبره بیرون من وقت ندارم زیاد میرم بیرون 

مثلا دخترت ببر آشپزخونه کارهای کوچولو بهش بده مشغول باشه پسرت بزار اتاق دیگه ببین به چی علاقه داره ب ...

دوتاشونم دختره گلم آبشون تو یه جوی نمیره  

ببرم اشپزخونه آشپز خونه رو نابود میکنن اون روز میگن میخواهیم ظرف بشوریم گفتم باشه به خدا اکثر طرفام شکست به من میگفتن بیایی اینجا جیغ میزنیم‌

آخه عزیزم من مگه از اول اینا رو زدم به خدا زندگی ما جو آرومی داره نمیدونم اینا چرا اینجوری میکنند &n ...

من خودم هم مادر 3 تا بچه هستم. 7 سال و 3.5 سال و 6 ماهه. ایران هم نیستم که از کسی کمک بگیرم. برای من هم دعوا می کنند. من اصلا دخالت نمی کنم مگر اینکه فیزیکی باشه و یا به هم توهین کنند. اون موقع فقط میام ازشون می خوام برن تو اتاق خودشون و سرشون را با چیزی گرم میکنم. مثلا پسرم که 3.5 ساله است را می فرستم حموم و یک تشت آب گرم میدم و ماشینهاش را میبره و میشویه. دخترم هم که 7 ساله است ازش می خوام نقاشی بکشه، با خمیر چیزی درست کنه و ...بعد آروم شدن دوباره میان بازی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

فاصله سنيشون هم كه كم نيست بزرگه بايد يه مقدار كوتاه بياد ديگه آخه هفت ساله كه همه چي ميفهمه وسايلاش رو از توي دست وپا جمع كنه كه كوچيكه نره سراغشون

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
فاصله سنيشون هم كه كم نيست بزرگه بايد يه مقدار كوتاه بياد ديگه آخه هفت ساله كه همه چي ميفهمه وسايلاش ...

شاید ببرمشون مشاوره