نه بابا اون اوایل که خیلی خیلی محدود حرکات هاشو میفهمی...اونم هر ۲ روز یا ۳ روز یه بار یه خودی نشون میده😁از ۲۷ هفته به بعد هر روز حرکت میکنه قبلش هر وقت دلش خواست
واسه من دقیقا وارد بیست هفته که شدم لگد زد ازخواب پریدم،پسرم کاراته کار میشه آینده😂
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
من ۱۶ هفته حسش کردم ولی واسه هرکس متفاوته براساس جفتت ...و چربی شکم هس از ۱۶ هفته تا ۲۴ هفته تکون های نی نی حس میکنی بعضیا ۱۸ هفته بعضیا ۲۰ هفته تو هرکس متفاوته
من ۲۲ هفته و ۴ روزم هنوز حس نکردم.کم کم دارم نگران میشم دوستم ۱۴ هفتس حس میکنه
چیزای شیرین بخور ببین حرکت میکنه یانه؟
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
نه بابا اون اوایل که خیلی خیلی محدود حرکات هاشو میفهمی...اونم هر ۲ روز یا ۳ روز یه بار یه خودی نشون ...
من با اینکه از هفته ۱۶ حرکاتشو فهمیدم ولی تا ۲۲ هفته یک روز در میون بود از ۲۲ هفته هر روز شد و رفته رفته روزی چند بار تا امروز که کلا همش در حال ورجه وورجه س بچم😍
شیرینی کلا دوست ندارم ولی بااینحال چند بار امتحان کردم تکون نخورد.چی بخورم مثلا؟چقدر بخورم؟
شکلات،شیرینی،چای شیرین هرچیزشیرینی فعالیت بچه بیشترمیشه ولی تا24هفته تکون میخوره نگران نباش.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن