2789
عنوان

تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 43 پست
برا من دعا کن از وقتی فهمیدم خیلی دپرسم.😔

ساک خالی ناراحتی نداره عزیزم. یعنی شما اصلا مشکلی در باردار شدن نداری. شاید طبع همسرتون خیلی گرمه. ساک خالی اکثرا برای زیادی گرم بودن طبع بدن آقاست.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سپردمش ب خدا شمام دعا کن انشالله سریع بگذره و قلب نی نیم سالم باشه

ان شاءالله گلم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
نههه سقط نکنی دیوونه..دکتر ب من گفت دو هفته دیگه بیا گفت در ۹۰ درصد موارد تشکیل میشه ی وقت سقط نکنی

نه عزیزم منم صبر کردم هنوز فدات انشالله نی نی همه سالم باشه ما هم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اگر خیلی بد حالی شک نکن قلب داره تشکیل میشه. ویار مال تشکیل شدن اعضای بدنه. برای همین تو این هفته ها ...

مرسی گلم دلم آروم شد چند روز اونقد گریه کردم که نگو

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اره طبع همسرم گرمه ...واقعا علتش اینه؟؟

بیشتر در موردش تحقیق کنید. اما طبع گرم باعث ناقص شدن اسپرم میشه. چون اسپرم باید جای خنک باشه تا موقعی که به جایگاه اصلیش برسه و گرم بشه. اگر از اول گرم باشه قدرت و جهندگیش کم میشه.

بیشتر در موردش تحقیق کنید. اما طبع گرم باعث ناقص شدن اسپرم میشه. چون اسپرم باید جای خنک باشه تا موقع ...

الان خطری تهدید میکنه بارداریمو؟قبل از بارداری شوهرم آز اسپرم داد همه چیش نرمال بود مشکلی نداشت ممکنه توی رحم اینجوری بشه؟

😍😍
الان خطری تهدید میکنه بارداریمو؟قبل از بارداری شوهرم آز اسپرم داد همه چیش نرمال بود مشکلی نداشت ممکن ...

نه عزیزم. خیلی خیلی مشکل شایعیه. باور کن خیلی خانوم ها در ماه با ساک خالی باردار میشن، اما نمیفهمن و ساک دفع میشه.

نگران نشو.قطعا روز مادر شدن شما ، امروز و این ماه نبوده. 

اگر آزمایش ها نرماله، با خیال راحت اقدام کنید و منتظر وقت مناسبش باشید.

خیر در چیزیه که اتفاق میوفته. همین که شما ی ای یک ساک خالی انقدر دلخور و نگرانی یعنی مادر بسیاااار با مسئولیتی میشی.