2789
عنوان

تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 43 پست
من ب حساب پری ۶ هفته و ۵ روز بودم ولی رفتم سونو گفت ۶ هفته و یک روزی و فقط ساک‌رو دید..طبیعیه؟

اره گلم خیلی زوده منم هفته ۶ رفتم فقط ساک دید گفت دو هفته دیگه بیا هفته هشت ک رفتم خداروشکر گفتن قلبش تشکیل شده.

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
یک دورانه میگذره  یک سری کارهاراانجام بدی ازبوهایی که بدت میاددوری کن عذاهای که حالتابدمیککن ...

مرسی گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صبور باش. معمولا تا هفته دوازدهم این حالات رو داری. البته من الان هفته شانزدهم هستم و هنوز بد حالم. بگذریم.

وعده های غذاییت رو زیاد اما کم حجم کن.

چیزهای ریز و پر کالری مثل نخود چی، کشمش و خرما برات خوبه.

اصلا بلافاصله بعد از غذا آب نخور، اما آب رو فراموش نکن و کم نخور.

سیرابی، در حد دو سه قاشق درروز اگر بیشتر نمی تونی بخوری برات عالیه.

به جای آب، آب پرتقال بخور.

چیزهای خوش نمک تر مثل ذرت بو داده ویارت رو کم میکنه.

ژله ویار رو کم میکنه. کلا اگر خیلی بالا آوردی یکی دو قاشق ژله بخور قندت نیوفته.

دستبندهای ضد ویار هم هست. من استفاده نکردم اما دکترم میگه خیلی خوبه.

اگر روزی خیلی بالا آوردی حتمااااااا برو دکتر سرم بزن که کم آب نشه بدنت.

صبور باش عزیزم. ویار واقعا سخته. اما نشونه خوبیه. کسایی که زیاد ویار دارن کمتر دچار سقط میشن.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
صبور باش. معمولا تا هفته دوازدهم این حالات رو داری. البته من الان هفته شانزدهم هستم و هنوز بد حالم. ...

مرسی دوست خوبم فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چن هفته سونو دادی؟من نه جنین بود نه قلب..ساک خالی بود😔

من هفته ششم دادم به تو هم گفت بعد یه هفته تکرار کنی به من دوتا از دکترا گفتن سقط کن یکیش گفت صبر کن

برا من دعا کن از وقتی فهمیدم خیلی دپرسم.😔

همین حالت تاثیر داره بیخیال باش استرس نداشته باش. هرچن ک سخته نمیشه ولی مجبوری استرس خیلی بده 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
من هفته ششم دادم به تو هم گفت بعد یه هفته تکرار کنی به من دوتا از دکترا گفتن سقط کن یکیش گفت صبر کن

نههه سقط نکنی دیوونه..دکتر ب من گفت دو هفته دیگه بیا گفت در ۹۰ درصد موارد تشکیل میشه ی وقت سقط نکنی

😍😍
سخته 

خیلی انقد که گاهی معدم داغون میشه از گرسنگی ونمیتونم چیزی بخورم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
اره گلم خیلی زوده منم هفته ۶ رفتم فقط ساک دید گفت دو هفته دیگه بیا هفته هشت ک رفتم خداروشکر گفتن قلب ...

دکتر به من گفت اگه قلبش تشکیل نشه تا هفته نه تشکیل میشه ولی اگه اگه تشکیل بشه نزنه باید سقط کنی مال من تشکیل شده نمیزنه