2777
2789
میشه اسکرین رو دوباره بذاری  اخه تا اونجایی که من دیدم میشه تغییر رشته بدی

چرا میشه تغییر رشته داد لیسانست هر مهندسی که باشی می تونی ارشدت یه رشته دیگه مهندسی بگیری

حتی بچه های تجربی هم میشه با هر لیسانس می تونند ارشدشون بگیرند محدودیت نداره

فقط واسه پیراپزشکی ها محدودیت رشته داره که باید مرتبط باشه با لیسانس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کلمه ی همون دقت نکردی،همون یعنی لیسانس هم عمران خونده

من کاری ندارم چی گفته . تا جایی که یادمه خیلی مواظب بود که شناسایی نشه. ولی حرفش نه باعث شد احساسات کسی جریحه دار شه نه کسیو سرکار گذاشت.  اگه راستش رو هم نگفته باشه این حرفش با دروغ های دیگه که یه ملت رو میذارن سرکار خیلی فرق میکنه

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
اگه میشه شما مدرک بزار که میشه

عزیزم من مگه گفتم مدرک دارم من گفتم تا اونجایی که من میدونم تو ارشد میشه ب رشته دیگه ای تغییر رشته داد

شما گفتی مدرک داری ی بار هم اسکرین گذاشتی اون دوباره بذار خب 

چرا نمیذاری؟!!!

بعدشم همون حتما منظور از همون شیمی نیست 

شاید تو خصوصی یا جای دیگه قبلا ازش پرسیده ارشد چی میخونی 

که دوباره گفته همون عمران

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه ها به نظرم دارید موضوعو زیادی کشید میدید هارلی ام اینجا نیس که از خودش دفاع کنه پشتش حرف زدن کار درستی نیس..

استارتر به نظرم تاپیکو قفل کنی بهتره

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
عزیزم من مگه گفتم مدرک دارم  شما گفتی مدرک داری ی بار هم اسکرین گذاشتی اون دوباره بذار خب  ...

شما میگی میشه،منم گفتم اگه میشه یه مدرکی بزار

اینقدر جرات نداری با اکانت اصلیت بیای

(( خودم خواستم))

من ازش بدی ندیدم😕غلاغ هم جزدوستامه.اصلامشکل این دونفربه خودشون ربط داره! این وسطم یه عده یقه جردادن واسکرین دروغ وغیره روکردن😑اخه مجازی وانقدرکینه وعقده😕غلاغ بنده خدابی خیال شده هنوزبعضیا درگیرند!لااقل باتاپیک های فانش یه عده رومی خندوندخیلی وقت ها باتاپیکاش حتی واسه چنددقیقه شده ناراحتیم فراموش کردم# یادبگیریم دورونباشیم

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

استارتر میدونستی تاپیک زدن راحبه کاربرای دیگه خلاف قوانین سایته و ممکنه تاپیکت بترکه ؟؟

مخصوصا ک اون کاربر اللن این جا نیس از خودش دفاع کنه ..واقعا تا چ حد شمااینجارو فضاشو عوض کردین ..

واقعا ناراحت شدم

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
عزیزم دروغ دروغه

اینکه من اطلاعات خودم رو یکم تغییر بدم و بگم به کسی آسیبی نمیرسونه ولی اینکه سه روز کلی آدم رو سرکار بذارم و نگران کنم مثل آذریا و فاخته خیلی کار زشت و مسخره ایه. هدف تاپیک دیشب هم همین بود که امسال اونارو دروغ هاشون رو بگن ولی با کامنت شما کلا تاپیک منحرف شد . من اینجا از کسی طرف داری نمیکنم ولی با دل شکوندن و پشت سر بقیه حرف زدن مخالفم عزیزم

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤

چیو میگین دروغه خدایی دروغ اونیه ک میاد به به چه چه میکنه بعد بلافاصله تاپیک دیگه میره پشت سر زر زر میکنه حالا ماها بیکارنیستیم همش دنبال اسکرین باشیم وگرنه اتفاقای قشنگی میفتاد همون دیشب😁😁

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤