2777
2789
همینو بگو .از صبح تا شب کلی رفتار اشتباه و دروغ ..نی نی سایت میشن مریم مقدس 

قدیما فقط یه کاربر بود به اسم لیلا که مچ میگرفت درستم این کارو میکرد الان همه از ریز حرفای ادم میخواد مچ بگیرن یه چیزی ازتوش دربیارن عقلشون کمه والا😄

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اسکرینی که گرفتی  گذاشتی تو تاپیک دروغای شاخ دار عزیزم اون گفته لیسانس مهندسی شیمی داره ( ...

تو همون تاپیک از سایت سنجش مدرک گذاشتم از شیمی به عمران نمیشه خوند

(( خودم خواستم))
من چن تا تایپک ایجاد کردم شوهرم اگه ببینه ناراحت میشه میشه کاری کنین اونا حذف بشه میگن باید گرارش بد ...

عزیزم من برات گزارش زدم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
من چن تا تایپک ایجاد کردم شوهرم اگه ببینه ناراحت میشه میشه کاری کنین اونا حذف بشه میگن باید گرارش بد ...

اره ولی نی نی یار ۳ رو صدا بزن بگو پاکشون کنه 

از ساعت ۵ به بعد فکر میکنم باید بزاری 

@نی_نی_یار_3  

خدایا مرسی که هستی💖
تو همون تاپیک از سایت سنجش مدرک گذاشتم از شیمی به عمران نمیشه خوند

برای ارشد از هر رشته ای میشه به هر رشته ی دیگه تغییر رشته داد. مخصوصا برای مهندسی ها . هارلی کاری به هیچکس نداشت واقعا این حجم از کینه برام سواله

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2166471/نکاتی-درباره-درخواست-حذف-تاپیک-ها

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

برای ارشد از هر رشته ای میشه به هر رشته ی دیگه تغییر رشته داد. مخصوصا برای مهندسی ها . هارلی کاری به ...

به کلمه ی همون دقت نکردی،همون یعنی لیسانس هم عمران خونده

(( خودم خواستم))