2777
2789
حالا اصلا دروغ گفته باشه مگه تاثیری تو زندگی ما میذاره؟!واقعا ادم باورش نمیشه چهارتا زن گنده اینجا ا ...

دلم برای شوهراشون میسوزه با یه مشت زن حسود و بدجنس باید سرکنن😐

خدایا مرسی که هستی💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی اینجارو جدی گرفتین حالا نه اینکه همه مثل ادعاهاشونن که هارلی باشه هارلی به کسی ازار نرسوند بعضی دروغا و کارا شرم اوره 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

من از قضیه هارلی فقط یک چیزو خیلی خوب یاد گرفتم که هر چقدرم خوب باشی دشمن داری اتفاقا هرچقدر پاکتر و محبوب تر دشمنات بیشتر و اینکه نامرد کم نیست خیلیم زیاده مردم دنبال سوژه جدیدن براشون مهم نیست چقدر صادقانه خواستی تو این دنیای آشغال بخندونیشون نبودت باعث میشه کلی حرف پشت سرت در بیاد😔🖤

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
حالا اصلا دروغ گفته باشه مگه تاثیری تو زندگی ما میذاره؟!واقعا ادم باورش نمیشه چهارتا زن گنده اینجا ا ...

همینو بگو .از صبح تا شب کلی رفتار اشتباه و دروغ ..نی نی سایت میشن مریم مقدس 

بیجاره هارلی😔کجایی تو دوست خوشگلم دلم تنگه برات😔😔😔😔 @___harley__quinn____    

کاربریش هست؟قطع نشده؟

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
زیادی اینجارو جدی گرفتین حالا نه اینکه همه مثل ادعاهاشونن که هارلی باشه هارلی به کسی ازار نرسوند بعض ...

واقعا دلیل این دروغا چیه 

تاپیک دروغ و پربازدید شدن چه ارزشی داره😕

خدایا مرسی که هستی💖

یعنی  بعضی کاربرها عجیب حوصله دارن من اگه حوصله شما ها رو داشتم الان مو رو سرم  نبود از تجسس و مچ گیری تو این ده سال 

بابا منم همیشه اطلاعات درست واسه خیلی چیزها نمی دم چون دوست ندارم شناسایی بشم الان این جرمه😐😐😐

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من از قضیه هارلی فقط یک چیزو خیلی خوب یاد گرفتم که هر چقدرم خوب باشی دشمن داری اتفاقا هرچقدر پاکتر و ...

من نمیشناختمش ولی خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم سر پربازدید بودنش بهش حسادت کردن

آخه این زنهای حسود تو زندگیاشونم همینجوری گل میکارن که همیشه میگن شوهرمون بده فلانه

خدایا مرسی که هستی💖
واقعا دلیل این دروغا چیه  تاپیک دروغ و پربازدید شدن چه ارزشی داره😕

مریضن  از بازی با احساسات کاربرا لذت میبرن

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
عزیزم دیشب پستم رو ندیدی؟ شما کاربری دیگه ای نداشتی؟ حس میکنم آشنایی

سلام،دیشب لایک میخوردم،شرمنده پستت رو ندیدم،اره قبلا یه کاربری دیگه ای داشتم

(( خودم خواستم))