2777
2789
عنوان

طلای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6338 بازدید | 133 پست

خوب خانمی

باید نگاه به جیب شوهرت بندازی بعد لیست خرید بزاری جلوش

چرا از پدرشوهرت انتظار داری واست خرج کنه مگه اون قرار  شوهرت بشه :))

بعد ایا خانواده خودت اینقدر جهیزیه بهت میدند که انتظار داری داماد این همه خرجت کنه

ادم یه نگاه به خودش بندازه بعد از طرف مقابل کوه نور انتظار داشته باشه :))

داماد همون اندازه خرج می کنه که عروس جهیزیه میاره 

بنظره من اینجا کسی نمیتونه کمکی بهت بکنه دوست عزیز

وقتی مادرشوهرت رو حرف خودش هست و 15 تومن تعیین کرده پس واقعااا سعی کن برا خودت هضمش کنی چون اینطوری جز اعصاب خوردی هیچی نداره برات

خوشبخت باشین.از همه چی مهمتر دلخوشیه و بس حتی اگه نون خالی بخوری توی خونت

لحظه قشنگیه وقتی که یواشکی برگردی تا بتونی عشقتو نگاه کنی ، بعد ببینی که اون ، دستاشو گذاشته زیر چونه اش و زل زده بهت.... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم سن هم ک نیستی عشقمم  گلم خانواده همسر اگه دستشون بازه واقعا همینکه واسه خونه کمکتون کنن خدا ...

همه منظورمو بد متوجه شدن البته حقم دارن با چهارتا کلمه حرف نمیشه منظور کسیو فهمید اونم تو مجازی 

منم به خدا توقع ندارم هرچی پول داره بده من اما به خدا سر هر خریدی یه حرفی میزنه زشته 

تو خرید عقدم یه روسری هشتاد تومنی خریدم یکم گرون بود اما در عوض مانتو از حراجی خریدم حالا زشت نیس به روم بیاره بگه گرون خریدی؟ زشت نیس به من میگه اپیلاتور نخر من یکی دارم استفاده نکردم میدمش به تو 

تو روم میگه چیرایی که لازم نداری تو خرید عروسی نخر 

زشته به خدا حرفم اینه که من زیاده خواهی نکردم خانواده م از همه رسماشون کوتاه اومدن حالا که داره درست نیس اون سرویسی که میحوامو نخره

قربون دهنت منم موافقم يه تاريخ تعيين كن و كارات و بكن اينجوري هدفمند ميشه

ان شاالله 

خونه رو از رهن در بیاریم حتما

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خوب خانمی باید نگاه به جیب شوهرت بندازی بعد لیست خرید بزاری جلوش چرا از پدرشوهرت انتظار داری واست ...

من شصت میلیون شده جهازم

به خدا حرفم رقمش نیس حرفم حد و حدود تعیین کردنای مادرشوهرم بدون توجه به هیجی هست

هرکس یه حدی داره عزیزم شاید 15 تومن برا بعضیا رویا باشه برا بعضیا کسر شان  من خونه بابام بیشت ...

خب شما از اول باید طی میکردی دیگه.بعدشم خیلی از ماهایی که الان میگیم برامون کم گذاشتن تو خانواده پدری حدمون بالا بوده.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
خب شما از اول باید طی میکردی دیگه.بعدشم خیلی از ماهایی که الان میگیم برامون کم گذاشتن تو خانواده پدر ...

اره اشتباهم این بود که تو مراسم بله برون خانواده من هیچی نگفتن 

گفتن هرکاری بکنید برا عروستون کردین ما دخالت نمیکنیم 

راس میگن خانومی زیاد نکبت میاره

همه منظورمو بد متوجه شدن البته حقم دارن با چهارتا کلمه حرف نمیشه منظور کسیو فهمید اونم تو مجازی  ...

خوب همسرت باید تهیه کنه 

حالا آن شاالله عروسی بگیری و اگه همسرت خوب باشه تو خونه خودت همه چیز حل میشه این مدت رو تحمل کن.

من کلا از همسرم توقع میکنم تا خانوادش

چون قراره ی عمر با اون زیر یک سقف زندگی کنم

اره اشتباهم این بود که تو مراسم بله برون خانواده من هیچی نگفتن  گفتن هرکاری بکنید برا عروستون ...

عزیزم اینجوری نگو.باور کن انقدرم مهم نیست طلای گرون یا مهریه زیاد.بری تو زندگی میفهمی چی به چیه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

گلم واسه من جهیزیم صد ب بالا شده 

تازه پنجاه تومنم پدرم برای خونه داد 

تازه همسر من این ماه دستش تنگ بود سالگرد ازدواج هیچی نخرید . روش هم نشد بیاد خونمون

من با حرفات مخالفم فقط سر مهریه بهت حق میدم اونم چون فرق گذاشته)

من شصت میلیون شده جهازم به خدا حرفم رقمش نیس حرفم حد و حدود تعیین کردنای مادرشوهرم بدون توجه به هیج ...

ناراحت نشيا

ولي فكر نكن 60 تومن الان تو اين گرونيا خيليه

من جهازم 100 تومن شده

ولي نميگم چرا طلاي انقدي خريدن يا هر چي

اگر به نگه داشتن ح و اينا باشه الان بايد براي من خيلي بيشتر از شما ميخريدن

از حرفام نناراحت نشو ميخوام بدوني اينا معيار سنجش نيست