2777
2789
عنوان

طلای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6338 بازدید | 133 پست
بازخداروشکرکن گیرخونواده شوهرمن میفتادی چیکارمیکردی سرعقدکه گفتن اصلارسم نداریم کادوبدیم نشون برام ...

من تمام کادو های عقد و عروسی و خانواده شوهرم برداشتن حتی النگو انگشترا 

حتی شاباش 

بعدم تازه خواهرشوهرم گفت  اون النگو رو پس دادی یا وردلشتی  

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
داره به خدا وصعش خوبه اما میخواد بیشتر پولشو نگه داره برا عروسی چند جور غذا و دسر و اینا بده پز بده

براي عروسي شما ميخواد هزينه كنه ،بنظرم پر توقعي عزيزم،تا اينجا از همه خانواده هاي ماها بيشتر برات خرج كردن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خانواده من نخواستن سخت بگیرن پیش خودشون فک کردن مهریه و فلان که ضامن خوشبختی نیس چون شوهرم مرد خ ...

چی بگم عزیزم

بنظر من نباید هرچیزی خانواده داماد میگن قبول بشه از طرف خانواده دختر. معنی خوبی نمیده. 

ایشالله که خوشبخت بشین

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
این چیزا خوشبختی نمیاره ولی خیلی تو دل آدم میمونه... منکه بعد ده سال یادم نرفته کارشونو... اگه ازدو ...

دوست بودیم با شوهرم 

شوهرم پشتمه ولی مامانش خیلی لجبازه از پسش برنمیاد

دلم از این میسوزه که داره و نمیخره اگه نداشت ناراحتم نمیشدم از طرفی من خونه بابام یه حدی داشتم که الان باید اونو رعایت کنه دیگه مخصوصا که ندار هم نیس

باز خوبه همونم ميخرن من سرعقد مامانمينا شيش تا النگو و يه نيم ست بهم دادن اينا فقط يه تك پوش يك تومني ببين يه تومني چجوريه ديگه..بعد ديگه هيچي نخريدن درصورتي ك برا جاريام همه چي اينا گرفتن

بعد تو نامزدي همسرم واسم يه تك پوش گرفت 

يك هفته مونده ب عروسي پدرشوهرم بهم گفت تك پوشتو بده بفروشيم واست سرويس بخريم🤣🤣فكرشو كنننننن!!!!

خلاصه هزارتومنم برام خرج نكردن برو خداتو شكر كن

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
براي عروسي شما ميخواد هزينه كنه ،بنظرم پر توقعي عزيزم،تا اينجا از همه خانواده هاي ماها بيشتر برات خر ...

حالا عروسي يه مدل غذا بدن هم ميگن مادر شوهرم عروسي بد گرفت خدا ازش نگذره

دوست بودیم با شوهرم  شوهرم پشتمه ولی مامانش خیلی لجبازه از پسش برنمیاد دلم از این میسوزه که د ...

حقوق خانواده شوهرت چقدره

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
من تمام کادو های عقد و عروسی و خانواده شوهرم برداشتن حتی النگو انگشترا  حتی شاباش  بعدم ...

چرابهشون دادی؟

کادوهای منوفامیلای خودشون دادن به خودشون دست من اگه میدادن که نمیدادم بهشون

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

منکه مادر شوهرم هیچی نداد بهم

شوهر مم تازه سرپرست خانوادشه 

ورشکستم شده . 

الانم نزدیک چهار سال با سی سال سن عقدم 

بابام ی قرون ی قرون جمع کرده واسه اینده داداشم 

ولی دو دستی داد ب همسرم گفت پول رهنتو بزار رو این  ی خونه پنجاه متری بخر . 

الانم خریدیم خدا رو شکر. البته تو رهنه 

ولی  ناگفته نماند خونه ب نام خودم شدم

تازه بعد 4 سال سال دیگه میرم سر زندگیم توکل بخدا

عزیزم مهم همسرته نه خانوادش 

رو همسرت کار کن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
15 تومن كمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   حلقه 1700 كمه؟

هرکس یه حدی داره عزیزم

شاید 15 تومن برا بعضیا رویا باشه برا بعضیا کسر شان 

من خونه بابام بیشتر طلا داشتم 

حد خونه پدری باید رعایت بشه دیگه 

چرابهشون دادی؟ کادوهای منوفامیلای خودشون دادن به خودشون دست من اگه میدادن که نمیدادم بهشون

خودشون گرفتن . داشتن خودشونو میکشتن 

روز عروسی که حتی اومدن کیسه شاباشو از دست خانوادم کشیدن وسط رقصمون

دوست بودیم با شوهرم  شوهرم پشتمه ولی مامانش خیلی لجبازه از پسش برنمیاد دلم از این میسوزه که د ...

اون وظیفه ای در قبال شما نداره شاید بخواد پولشو بریزه آشغالی به شما ربطی نداره شما قصدت از ازدواج چیه انگاری فقط بحث مالیش برات مهمه والا ما هم عروسی گرفتیم یه هزاری از خانواده شوهرم توقع نداشتم برای خرید هم هر دو مراعات همو کردیم 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !