2777
2789
عنوان

طلای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6338 بازدید | 133 پست
هرکس یه حدی داره عزیزم شاید 15 تومن برا بعضیا رویا باشه برا بعضیا کسر شان  من خونه بابام بیشت ...

عزيزم منم خونه بابام بيشتر از اون چيزي داشتم كه برام خريدن

تازه من شاغلم و درآمدمم بد نيست

ولي 15 تومنم پول كمي نيست

شايد شما پول در نمياري متوجه ارزش ارقام نيستي

بعدم براي راحتي خودتم شده از شوهرت متوقع باش نه از مادرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس یه حدی داره عزیزم شاید 15 تومن برا بعضیا رویا باشه برا بعضیا کسر شان  من خونه بابام بیشت ...

من شخصیو میشناسم که خونه پدریش  زیر پاش سوزوکی بود و  همه طلاهاش جواهر 

اما بعد اردواج  یه د ستبند 2  تومنی بهش دادن 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

خب صبرمیکردی باکسی ازدواج می کردی که حدخونه پدی رو برات حفظ کنه،مگه کسی زورت کرده بود.والا.....وقتی به همچین خانواده ای بله گفتی یعنی حدت همین قدر بوده

خودشون گرفتن . داشتن خودشونو میکشتن  روز عروسی که حتی اومدن کیسه شاباشو از دست خانوادم کشیدن و ...

عجب آدمایی پیدامیشن

همسرت چیکارکرد

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
دوست بودیم با شوهرم  شوهرم پشتمه ولی مامانش خیلی لجبازه از پسش برنمیاد دلم از این میسوزه که د ...

ببین مامانش رو نمیتونی عوض کنی و سعی هم نکن، وگرنه شوهرت ازت دورتر میشه.باید اطواراش رو تحمل کنی. اگه قراره اونا پول بدن همین کارا رو هم میکنن.من و شوهرم دوست بودیم پولشم خود شوهرم میداد ولی ننه جونش تو همه چی نظر میداد. فقط ی په چیزی رو میدونم اوم اینه که تو این دوران فقط دلگیری و دلخوری پیش میاد و تا آخر عمر هم یاد آدم میمونه. حساس نباش.

سر عقد که بهم ی انگشتر نشون زشت دو گرمی دادن شش سال پیش

برای عروسی هم یه سرویس خیلی سبک

دارن برات خوب خرج میکنن اذیتشون نکن

برای بدنیا اومدن دخترمم هیچی ندادن نامردا

اولا حد هر كسي به ميزان طلا و پولش نيست دوما حد و حدود خودت رو بايد خانواده ات توي مجلس بله برون تعيين ميكردن مثلا اين ميزان گرم طلا و چند قلم وسيله 

اخه به خدا پول سی تومنی هم داره منم یکی انتخاب کردم 19 تومن

خوب بگو چهارتومن بقیشو شوهرت بزاره روش اونی که دوست داری بخر 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
عجب آدمایی پیدامیشن همسرت چیکارکرد

هیچی همسرم  پیش من فردای عروسی گریه کرد ترخدا به مامانم نگو شاباشتو بده من خودم دراینده برات همه چی میخرم منم نشستم گریه کردم  

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه