2777
2789
عنوان

طلای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6338 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه خیلی خوب خریدن واست

من یه حلقه خریدم هم حلقه ی نامزدی م بود هم حلقه ی عقدم۲۹۰۰

یه سرویس ۷ تومن

همون سرویس م شد کادوی عروسی و پای سفره ی عقد

پاگشام هیچی نذاشت جلوم😐😐😐

طلا گرمی ۱۰۰ بود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

۱۵ تومن سرویس همه جا هست اتفاقا سرویسای قشنگی هم هست شما هم زن پسرشون شدی وظیفه شوهرته برات بخره اگه نداره مراعتشو بکن چون بعدا خودت توی زندگیت سختیشو میکشی 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

عزیزم چقد دوست داری بدن واسه سرویست ۱۵۰ میلیون حله کافیه؟ بعدشما میخواین تو پستی و بلندی زندگی با شوهرت بسازی والا بعیدمیدونم

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍

واااا 

خوبه که تواما 

دیگه عروسای الان میخوان  خانواده شوهر برن گدایی ولی براشون بخرن 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
متوجه نمیشم  کاری به اصل موضوع ندارم که طلا یا مهریه خوبه یا بد اما اینکه شما همه چی رو قبول ...

اخه خانواده من نخواستن سخت بگیرن پیش خودشون فک کردن مهریه و فلان که ضامن خوشبختی نیس چون شوهرم مرد خوبی بود گیر ندادن الانم چیزی نمیگن من خودم ناراحتم

داره به خدا وصعش خوبه اما میخواد بیشتر پولشو نگه داره برا عروسی چند جور غذا و دسر و اینا بده پز بده

خب  ببین

بعضیها   رسمشون  اینجوریه...به  نظرم  زیاد حرص  نخوور  سر این  چیزها....کلا  طلا  هر چی  گرونتر بشه   حق عروسها  میسوزه....

گرونی  شده  دیگه

داره به خدا وصعش خوبه اما میخواد بیشتر پولشو نگه داره برا عروسی چند جور غذا و دسر و اینا بده پز بده

عزیزم ناراحت نشیا ولی توقعت بالاس.

خب داره خرج عروسیت میکنه دیگه. 15 تومنم کم نیست ک. جای این حرفا سعی ک از عروسیت لذت ببری. والا ما ک هر جا رفتیم عروسی سرویس عروسو اصلا درست ندیدیم. انقد سخت نگیر

بعضي وقتا ميگم خدا كنه خانواده ها قدر دخترايي كه متوقع نيستن و حد و حدود نگه ميدارن

از خانواده همسر متوقع نيستن و بدونن

ولي هميشه متوقع ها و اونايي كه ملاحظه ندارن زندگي بهتري دارن

"استارتر با شما نيستم من نميشناسمتون كه ، كلا ميگم"

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792