2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو جایي خوندم :

فرهنگ يعني همونقدر که براي خواهر مادر خودت غیرت داري براي دختر مردمم داشته باشي و مزاحمشون نشي 

فرهنگ يعني وقتي یکي یه عکسیو تو گوشیت بهت نشون میده عكساي قبل و بعدو نگاه نکني   

فرهنگ یعني تو مکان عمومي سرمونو تا تتتته تو گوشي بغل دستیمون نکنیم  

فرهنگ يعني بخاطر چیزايي كه دست خودم ادم نبوده مثل قیافه همدیگرو مسخره نکنیم   

فرهنگ یعنیبه ازدواج بقیه کارنداشته باشیم

ازدواج جفتگیری نیست صرفا که سریع تابه سنش رسیدی ازدواج کنی شایدهنوز ایده آلتوندیدی

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

فرهنگ یعنی بی فرهنگ نباشیم😐😐😐😐

فرهنگ یعنی انقدر ارایش نکنیم که انگار عروسی بابامونه😁

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

وقتی یکی و میبینیم نگیم عه فلانی چقد چاق یا لاغر شدی......

به کسی که هنوز بچه نداره نگیم عه قصد بچه دار شدن ندارید 

راجع به شغل و در امد کسی سوال نکنیم 

در مورد چهره ی کسی نظر ندیم 

از دین و ایمان کسی سوال نکنیم 

اینا همه مسائل شخصی هستن شاید کسی دوست نداشته باشه پاسخشون وبده فرهنگش و داشته باشیم لطفا👏👏👏

💕مامایی شغلم نیست عشقمه😍☝
لان تو اون تاپیک داشتم میگفتم فرهنگ یعنی سگتون رو نیاری توی پارک و جایی که بچه ها بازی میکنن و میخو ...

به نظر من این مشکل رو میشه مثل خیلی کشورهای دیگه که یه پارک کوچیک مخصوص سگ دارن و دقت بکنید دورش کاملا حفاظ کشیده شده است بسازن چون خیلی ها سگ دارن و سگ هم احتیاج داره بره بیرون متاسفانه نمیخوان تو جامعه قبول کنن که افراد زیادی سگ دارن نمیشه همه سگارو کشت انسانی نیست ولی میشه عقیم کرد و محیط خودشون رو ساخت هم کودکان راحت تو محیط خودشون بازی میکنن هم کسایی که سگ دارن مزاحم بقیه نمیشن مشکل از شهرداریه 

فرهنگ یعنی به اعتقادات هم احترام بزاریم بدون تحمیل کردن به دیگری

فرهنگ یعنی تولدته اشکال نداره ولی ۱۱:۳۰ ۱۲ دیگه تعطیلش کنی 

فرهنگ یعنی قضاوت نکنیم چون ما خدا نیستیم

فرهنگ یعنی به پدر مادرمون احترام بزاریم دلسوزشون باشیم و تو کهن سالی کمکشون کنیم

وقتی دندون خراب داری وقتی ایپملنت لازمی پول واسه طلا جواهر ندی 

وقتی صورتت نیاز به پاکسازی داره کیلو کیلو کرم پودر نزنی

وقتی شکم داری قد قابلمه مانت جلوباز با بلوز کوتاه نپوشی

🧚‍♀️