به نظر من این مشکل رو میشه مثل خیلی کشورهای دیگه که یه پارک کوچیک مخصوص سگ دارن و دقت بکنید دورش کام ...
میدونی عزیز ما فرهنگ نگه داری از سگ رو نداریم. به قول شما میتونن یه میحیط مختص سگا درست کنن ولی نکردن . وقتی فرهنگ یه چیزی نیست پس بهتره اون چیز هم وجود نداشته باشه. نه مثل الان که خیلیا سگ دارن ولی چون جایی برا گردوندن سگ وجود نداره میارنش توی پارک و جاهایی که بچه بازی میکنه. خب ادرار و مدفوع این سگ هزار جور بیماری داره. به چشم دیدم که سگه توی چمنا ادرار کرد و رفت، صاحبش کنارش بود و هیچگونه جلوگیری نکرد، ربع ساعت بعدش بچه ها اومدن توی همون چمنا نشستن و بازی کردن. خب به نظرت این درسته؟
میدونی عزیز ما فرهنگ نگه داری از سگ رو نداریم. به قول شما میتونن یه میحیط مختص سگا درست کنن ولی نکرد ...
عزیزم کار اشتباه اشتباهه و منکر نمیشم ولی با قسمت اینکه مردم فرهنگش رو ندارن مخالفم چون دارن ولی آموزش کافی ندیدن من خودم سگ دارم معمولا پارک نمیبرم میبرم خارج شهر ولی حتی اونجا هم کیسه میبرم مدفوعش رو جمع میکنم اگر جاش درست بشه آموزش درست هم بدنصد در صد فرهنگش هست...ببین مثال میزنم یکی بچش جیش داره میگه نگه دار تا سرویس عمومی بعدی یا نهایت یه بطری میده آخرش میندازه دور ولی اکثرا دیدم در ماشین و وا میکنن جیش میکنه بچه وسط خیابون قطعا مدفوع و ادرار برای هر موجودی باشه کثیف و ناقل بیماریه اینجا دو سطح متفاوت فرهنگ رو میبینیم که وجود دارن و چون یه آدم بی فرهنگ هست دلیل نمیشه با فرهنگ رو در نظر نگیریم به جای حذف صورت مسئله بهتره به فکر چاره باشیم امروز نه ۱۰۰ سال دیگه افکار عمومی نسل کشی سگهارو قبول نمیکنه چون انسانی نیست پس بهتره از امروز و از خودمون شروع کنیم