2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکی دیشب

405 بازدید | 59 پست

وای اگه بدونین من دیشب باز زدم ی هاله گرفت ساعت۸هم زده بودم بعدیش ساعت ۱شب ولی کمرنگتر خیلی داغون شدم گفتم حالا که شوهرم خوابه بهش صبح میگم ۱۰۰۰تاصلوات فرستادم خوابیدم   بعدی شدصبح بعد نمازشوهرم صدام زد پاشو بی بی بزن ساعت ۵ سریع هاله گرفت منم بین امید وناامیدی به شوهرم گفتم هاله گرفته خوشحال شد ولی گفتم هفته دیگه باز میزنم شوهرم گفت نه صبح برو از گفتم نه نمیرم صبح دیدم همسرم میگه پاشو پاشو ببین چجورپررنگ شده پاشو بردار بی بی چکا ببریم داروخونه ازاونبر بریم ازمایش بده ازمایش هم یک ساعت طول کشید تاجوابم دادن گفتن خداراشکر مثبته یه لحظه گریم میومد خوشحالم بودم شوهرم باور نمیکرد میگفت ینی مثبته باز رفت از دمتردیگه پرسید باز اومدم از داروخونه پرسیدم گفتن مثبته شوهرم میگه همش باورم نمیشه یعنی دارم بابا میشم براهمه ی منتظرا دعامیکنم که انشالله مثل من شگفت زده بشید تواووووج ناامیدی برامنم دعا کنید که نی نیم سالم وصالح باشه وبیاد بغل بازایمان راحت وخوبی

ازالان اسمم براش انتخاب کردم دختربود فاطمه چون دیشب شهادت حضرت زهرابود زدم و متوسل شدم به خودحضرت 

و اگه پسر بود محمدمهدی بخاطر حضرت محمد که گفته اسم پسرتون محمدبزارید 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم خ حس خوبیه انشالله ب سللمتی حواست ب خودت باشه تو سه ماه اول

چیکارکنم هیچ تجربه ای ندارم اصلا

مبارکه مبارکه

این ماه خیلیا رو دیدم دارن مامان بشن ایشالا منم یکی از اونا باشم برا منم دعا کن 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
چقد تا صدای قلب و بشنوی سخته بارداری همش استرسه. من منتظر ثدای قلبم 

ببین تو ۸هفته برو 

برو سایت ماماسایت ی قسمت داره محاسبه سن بارداری اولین روز اخرین پریودتو وارد کن هروقت رفتی تو۸برو سونو

ببین تو ۸هفته برو  برو سایت ماماسایت ی قسمت داره محاسبه سن بارداری اولین روز اخرین پریودت ...

۸هفته چی میشه؟؟

ماخونمون خیلی پله داره چی کنم بنظرت بهترباشه