2777
2789
عزیزم یعنی چی؟اصیل ایرانی یعنی قبل اسلام اسامی با ریشه ایرانی تا قبل اسلام مذهبی هم که مال بعد اسلا ...

خوب مگه توقران سوگندندارین درسته خوب قسم معنی فارسی سوگند

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره سوگند اصیل ایرانی وقرآنی

آخه خدایی تو عربی گ داریم که سوگند قرآنی باشه؟   

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آخه خدایی تو عربی گ داریم که سوگند قرآنی باشه؟    

نیست توقران قسم خوب معنیش یعنی سوگندمگه متن عربی به فارسی معنی نشده 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
نیست توقران قسم خوب معنیش یعنی سوگندمگه متن عربی به فارسی معنی نشده 

خوب عزیزم همه ی کلمات به زبانهای مختلف ترجمه میشن. مثل اینه که بگیم مثلاً پیمان اسم عربیه چون تو قرآن معنیش عهده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خوب عزیزم همه ی کلمات به زبانهای مختلف ترجمه میشن. مثل اینه که بگیم مثلاً پیمان اسم عربیه چون تو قرآ ...

من ازیه حاج آقاپرسیدم گفت آره درست بعد یه کتاب داریم اونم نوشته یعنی نمیشه بلاخرتوقرآن امدکلمشه حالاچه عربی چه فارسی