aseman۳۱۳ مدیر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 عنوان نام | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست اسم پسر ودختر شیک و با معنی میخوام. اگ ریشه مذهبی و ایرانی داشته باشه بهتر. ممنونم از دوستان عزیزم 1397/11/02 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11938 عزیزم یعنی چی؟اصیل ایرانی یعنی قبل اسلام اسامی با ریشه ایرانی تا قبل اسلام مذهبی هم که مال بعد اسلا ... خوب مگه توقران سوگندندارین درسته خوب قسم معنی فارسی سوگند خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
aseman۳۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 شوهرم میگ شاهرخ من میگم رهام.یکی از اقوام گذاشته کیان کیانا ولی تکراری میشه نمیشه بذارم.خودم مازیار دوسدارمدولی فک کنم قدیمی شده
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44930 آره سوگند اصیل ایرانی وقرآنی آخه خدایی تو عربی گ داریم که سوگند قرآنی باشه؟ حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11938 آخه خدایی تو عربی گ داریم که سوگند قرآنی باشه؟ نیست توقران قسم خوب معنیش یعنی سوگندمگه متن عربی به فارسی معنی نشده خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44930 نیست توقران قسم خوب معنیش یعنی سوگندمگه متن عربی به فارسی معنی نشده خوب عزیزم همه ی کلمات به زبانهای مختلف ترجمه میشن. مثل اینه که بگیم مثلاً پیمان اسم عربیه چون تو قرآن معنیش عهده حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11938 خوب عزیزم همه ی کلمات به زبانهای مختلف ترجمه میشن. مثل اینه که بگیم مثلاً پیمان اسم عربیه چون تو قرآ ... من ازیه حاج آقاپرسیدم گفت آره درست بعد یه کتاب داریم اونم نوشته یعنی نمیشه بلاخرتوقرآن امدکلمشه حالاچه عربی چه فارسی خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹