2777
2789
عنوان

بچه بازی !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب...خوبه که همسرتون نمیره

مادر شوهر من اول خودشو و بعدم بچه هاشو از همه برتر و بالاتر میدونه و دوست نداره پسرش برای عروسش کاری کنه

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
اینایی که بهشون گفتم چی؟

عزیزم دوباره خوندم،چیزی نگفتی که بهشون،از موضوع امروزم دیگه به روی خودتون نیار،هر وقتم لازم شد با خوبی از همسرت کمک بخواه،ولی تو جمع خانوادش خودت همه چیو دست بگیر.حتی دلخوریت و به روی خواهر شوهرم نیار،خونسرد و محترمانه کار خودت و کن.

خدایا شکرت💖

ببین هیچی مثل خونسردی جواب نمیده،حتی اگه حرفشون خوشایندت نیست یه لبخند ملیح بزن و کار خودت و بکن،این جوری کم کم دست بر میدارن از کاراشون ،ببین من همسرم یادم داد که هیچ وقت حاضر جوابی نکن،ولی کار خودت و انجام بده،اینجوری هیچ وقتم بده نمیشی. 

خدایا شکرت💖
ببین هیچی مثل خونسردی جواب نمیده،حتی اگه حرفشون خوشایندت نیست یه لبخند ملیح بزن و کار خودت و بکن،این ...

خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یعنی تو جمع خانواده اش اصلا بچه رو بهش ندم؟

اگه لازم شد نگه داره،حتما بهش بگو چند لحظه بگیر فلان کار و دارم ،زود میام،تا وقتی هم بچه آروم نرو ،دیدی بهونه گرفت زودی بگیرش و تشکر کن ازش،البته جلوی خانوادش.

خدایا شکرت💖
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم ،این چیزا برای هممون اتفاق افتاده که خیلی کوچیک و بی اهمیتن،ولی با یه اشتباه کوچیک میبینی یه دلخوری بزرگ بین زن و شوهر میشه.برات آرزوی خوشبختی میکنم کنار همسر و فرزند گلت   

خدایا شکرت💖