2777
2789
عنوان

بچه بازی !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 42 پست

شوهر منم تا دخترمو بغل میکنه فوری مادرشوهرم میگه بذارش زمین کمر درد میگیری!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن یه چیزی گفته به شوهرتم بگو خسته شده بودم فکر نمیکردم اینجوری فکر کنین. تو این سرما بچه رو بردی سر مزار؟ 

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
😐😐😐😐من حرفی ندارم زبانم قاصره

وای فقط امضات😂😂😂😂😂

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
ولش کن یه چیزی گفته به شوهرتم بگو خسته شده بودم فکر نمیکردم اینجوری فکر کنین. تو این سرما بچه رو برد ...

پیش کسی نمی مونه مجبور شدم گفتم فقط ده دقیقه بغلت بود حالا از این به بعد خودم بغلش میکنم به خواهرش گفتم باشه میگیرم ازش

عزیزم هیچ وقت تا یه موضوعی رو خانواده شوهر به روت میارن انجام نده،بزار یه ربعی بگذره بعد وانمود کن که با میل خودت انجام دادی،مثلا امروز میذاشتی ده دقیقه بعد از حرف خواهر شوهرت می‌رفتی بچه رو از همسرت به بهونه خوراکی دادن میگرفتی.،یا اینکه ببینم جاش تمیزه یا نه.

خدایا شکرت💖
پیش کسی نمی مونه مجبور شدم گفتم فقط ده دقیقه بغلت بود حالا از این به بعد خودم بغلش میکنم به خواهرش گ ...

نمیرفتی خواهر من

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

مادر شوهر من خیلی جالبه مثلا اگه بچه هام مریض باشن و بهونه بگیرن و شوهرم کلافه بشه از دستشون مادرشوهرم بهش میگه تو خودتو اذیت نکن هر موقعی که دیدی داری اذیت میشی بیا خونه ما.تو مردی جنبت با زنت فرق میکنه خدا صبرشو به زنت داده اما تو اون صبرو نداری اذیت میشی ولشون کن وقتی خوب شدن برو خونتون.جالبه که  شوهر منم لج میکنه از کنار من تکون نمیخوره اما باز دفعه بعدی باز همینا رو تکرار میکنه

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)