madarlove مدیر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 عنوان حاملگی پوچ | مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 74 پست سلام .من هفته 7 بارداری رفتم سونو گفت جنینی دیده نمیشه و سن بارداری 4 هفته ست و حاملگی پوچ هست. اما هنوز پریود نشدم که سقط بشه .کسب وضعیت منو داشته بیاد حرف بزنیم 1397/11/01 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 انشالله هر چی صلاح خدا باشه .کلا هیچ شوهری ایده ال نیست عزیزم .زیاد غصه نخور. راستی رفتی سونو ببینی ... ایده ال بودنشبخوره فرق سرشدرکم ندارهزنی ک تازه سقط کرده اذیت میکنهاز نظر روحی اصلاااااا حالم خوب نیستفقط میگم خدا از شوهرمو خانوادش نگڋره
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 همون روز که سقط شد سونو شکمی دادم گفت کامل دفع شده من هنوز نرفتم شاید اخر هفته برم
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 من هنوز نرفتم شاید اخر هفته برم شنیدم بقایا بمونه دل درد شدید و لکه بینی دارهولی خدا نکنه بمونه عفونت میکنهحتما برو
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 ایده ال بودنش بخوره فرق سرش درکم نداره زنی ک تازه سقط کرده اذیت میکنه از نظر روحی اصلاااااا حالم ... عزیزم همه مشکل دارن تو زندگیشون .مطمن باش. باید با مشکلات کنار اومد توی زندگی .منم مشکلات خودمو دارم ولی چاره ای نیست .باید سازگاری کرد
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 شنیدم بقایا بمونه دل درد شدید و لکه بینی داره ولی خدا نکنه بمونه عفونت میکنه حتما برو جدی؟دل درد شدید ندارم .گاهی داخل رحمم درد میگیره ول میکنه .تو الان کارهم میکنی .فعالیت های روزانه تو انجام میدی ؟یا مراعات و استراحت میکنی؟
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 ایده ال بودنش بخوره فرق سرش درکم نداره زنی ک تازه سقط کرده اذیت میکنه از نظر روحی اصلاااااا حالم ... عزیزم شما شاغلی؟ به نطرمن به خانواده شوهرت زیاد کاری نداشته باش چون اینجوری بیشتر خودت اسیب میبنی و حرص میخوری .
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 عزیزم همه مشکل دارن تو زندگیشون .مطمن باش. باید با مشکلات کنار اومد توی زندگی .منم مشکلات خودم ... اون ک ارهولی خدا صبرشم بدهمن دیگه تحمل ندارم
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 جدی؟ دل درد شدید ندارم .گاهی داخل رحمم درد میگیره ول میکنه . تو الان کارهم میکنی .فعالیت های ... ارهمنم تخمدان رحمم بعد سقط درد میکردالانم زیر دلم میگیره ول میکنهمن اره کارامو انجام میدم۵ روز اول خونه مامانم بودم کاری نمیکردمولی گرمیجات بخور مخصوصصااااا زعفرانچیزیم باشه دفع میشه قشنگ
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 عزیزم شما شاغلی؟ به نطرمن به خانواده شوهرت زیاد کاری نداشته باش چون اینجوری بیشتر خودت ... ن شاغل نیستممن کاری ندارمشوهرم همه چیزو میڋاره کف دستشوناوناهم گیر میدن بهمدیروز بحثمون شدرفته همشو ب مامانش گفتهخانوادش میگن تو مقصری
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 ن شاغل نیستم من کاری ندارم شوهرم همه چیزو میڋاره کف دستشون اوناهم گیر میدن بهم دیروز بحثمون شد ... چند سال ازدواج کردین؟چندسالته؟
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 ۱۸سالمه دوسال عروسی کردیم عزیزم . خیلی سنت کمه .تو کوتاه بیا
madarlove مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 94 ۱۸سالمه دوسال عروسی کردیم چرا اینقد میخوای زود بارداربشی .
مامان_زهراناز عضویت: 1396/05/02 تعداد پست: 1142 سلام من سقط داشتم.که آخری پوچ بود خود جنین خودبخود سقط میشه اصلا پیش دکتر نرو .چون بهت کورتاژ میدن و ... سلام عزیزم چیا خوردی منم بارداریم پوچ بوده چی بخورم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و مارستگار💖