2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 74 پست
انشالله هر چی صلاح خدا باشه .کلا هیچ شوهری ایده ال نیست عزیزم .زیاد غصه نخور. راستی رفتی سونو ببینی ...

ایده ال بودنش

بخوره فرق سرش

درکم نداره

زنی ک تازه سقط کرده اذیت میکنه

از نظر روحی اصلاااااا حالم خوب نیست

فقط میگم خدا از شوهرمو خانوادش نگڋره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایده ال بودنش بخوره فرق سرش درکم نداره زنی ک تازه سقط کرده اذیت میکنه از نظر روحی اصلاااااا حالم ...

عزیزم همه مشکل دارن تو زندگیشون .مطمن باش. باید با مشکلات کنار اومد توی زندگی .منم مشکلات خودمو دارم ولی چاره ای نیست .باید سازگاری کرد

شنیدم بقایا بمونه دل درد شدید و لکه بینی داره ولی خدا نکنه بمونه عفونت میکنه حتما برو

جدی؟

دل درد شدید ندارم .گاهی داخل رحمم درد میگیره ول میکنه .

تو الان کارهم میکنی .فعالیت های روزانه تو انجام میدی ؟یا مراعات و استراحت میکنی؟

ایده ال بودنش بخوره فرق سرش درکم نداره زنی ک تازه سقط کرده اذیت میکنه از نظر روحی اصلاااااا حالم ...

عزیزم شما شاغلی؟ 

به نطرمن به خانواده شوهرت زیاد کاری نداشته باش چون اینجوری بیشتر خودت اسیب میبنی و حرص میخوری .

جدی؟ دل درد شدید ندارم .گاهی داخل رحمم درد میگیره ول میکنه . تو الان کارهم میکنی .فعالیت های ...

اره

منم تخمدان رحمم بعد سقط درد میکرد

الانم زیر دلم میگیره ول میکنه

من اره کارامو انجام میدم

۵ روز اول خونه مامانم بودم کاری نمیکردم

ولی گرمیجات بخور مخصوصصااااا زعفران

چیزیم باشه دفع میشه قشنگ

عزیزم شما شاغلی؟  به نطرمن به خانواده شوهرت زیاد کاری نداشته باش چون اینجوری بیشتر خودت ...

ن شاغل نیستم

من کاری ندارم

شوهرم همه چیزو میڋاره کف دستشون

اوناهم گیر میدن بهم

دیروز بحثمون شد

رفته همشو ب مامانش گفته

خانوادش میگن تو مقصری

سلام من سقط داشتم.که آخری پوچ بود خود جنین خودبخود سقط میشه اصلا پیش دکتر نرو .چون بهت کورتاژ میدن و ...

سلام عزیزم چیا خوردی منم بارداریم پوچ بوده چی بخورم

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖