2777
2789
عنوان

یه حاجت روایی دیگه

435 بازدید | 26 پست

نمیدونم چرا امشب اون تاپیک حاجت روایی خوندم خاطرات خودم اومد به یادم . 

سال سوم دانشگاه بودم . تو شهر دیگه خوابگاه بودم . اقا من میدیدم ادارم همش خونی  ومحل نمیدادم .میگفت حتما استحاضه اس اینا . دانشجو بودم دیگه سربه هوا زلزله .

بعد من حالم بدتر شد خون ریزی بیشتر شد اومد خونه . صبحونه خوردم که اماده شم برم اقا من هر چی خورده بودم بالا اوردم درد شدیدی هم کل بدنم گرفت . مامانم زودی منو برد بیمارستان سرم اینا زدم . ولی بدتر شدم نوشتن سونو و ازمایش . از شدت درد گرفتگی عضلات نمیتونستم راه برم . فقط گریه میکردم . بهرحال رفتیم بدون نوبت عکس سونو راهمون دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا یه سنگ کلیه بزرگ .  یا خدا چی کارکنیم . دکتر متخصص خوب هم که نبود . بعد خواهرم ماجرا رو برای دوستش تعریف میکنه  که حالم خواهرم خرابه خیلی درد داره . بعد دوستش میگه خدا بیامرز پدرش مرد با خدایی بوده .کتاب دعا زیاد داره . یکیش میارم بخونه شاید یه فرجی بشه .بعد کتاب دعا رو اورد . قشنگ یادم داشت اذان مغرب میگفت من کتاب دعا رو گرفتم به دستم همنی باز کرردم نوشته بود دعا برای رفع سنگ کلیه. اذان صداش قشنگ توخونمون بود من هم از شدت درد داشتم گریه میکردم سر سجاده نماز گرفتم کتاب دعا رو دستم با گریه خوندم 

اذان تموم شد پاشدم نیست کنم برای نماز سرم گیج رفتم حالم بد شد یعنی یه فشاری اومد بهم که نگو نپرس زود رفتم دست شویی دیگه ببخشید یه چیزی شبیه هشت پا لخته خونهی بود نمیدونم چی بود امد از ادرارم افتاد .امدم از  بیون غش کردم . دیگه نمیدونم چطوری منو رسونده بودن بیمارستان .

بعد دکتر شیفت از دوباهر برام ازمایش سونو نوشت که نتایج بفرسته برای متخصص دیگه دید . عجب چیزی نیست . سنگی نیست . باورش نمیشد میگفت سنگ اون بزرگ غیر ممکنه دفع بشه . برام عکس نوشت .گفت سونوی  عکس اول برای تو نبوده حتما غیره ممکنه همچین سنگی دفع بشه . ولی شده بود . فقط با یه دعا . با یه اعتقاد . با یه باور . بااشک شده بود