2777
2789
عنوان

سرفه های شدید

47 بازدید | 3 پست

دوستان سلام مناز زمان کرونا که مریض شدم از اون موقع هروقت سرمامیخورم بعدش که خوب میشم یک ماه دوماه تاوقتی که درمان نشم یا دکتر نرم فقط سرفه های خیلی شدید دارم گلوم میخاره سرفه هامم خشکه درحدیه که شبا هم نمیزاره بخوام چنجا رفتمگفتن حساسیته یمدت آمپول یا سرم حساسیت میزدم خوب میشدم یه دکتر رفتم گف از معدته اسیدش زیاده تحریک میکنه قرص معده داد قرصارم چنروز میخورم خوب میشم اخه مگه میشه اگه معدمه پس چرا همیشه بعد سرماخوردگی اینجوری میشم کسی تجربه ای داره؟

من بعد سرماخوردگیام تا چهار ماه سرفه میکردم

یه قرص میخورم دکتر یه بار رفتم الان دوساله چهارماه چهار ماه بعد سرماخوردگیام سرفه میکردم یه قرص میخورم سرفم کم کم قطع میشه هر دوازده ساعت یکی میخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدی دلیلش چی بود؟

چرا دکتر که رفتم کلی اسپری و دارو داد فقط یه داریوش به دردم خورد الان خدارو شکر پنج ماهه سرفم قطع شده

حساسیت داشتم آمپول هم زدن اثر نداشت فقط قرص خوردم اسمش فک کنم آلوکاست بود منظم خوردم خوب شدم