2777
2789
عنوان

کودک نارس

428 بازدید | 21 پست

سلام مامانا پسر من هفته 32بارداری به دنیا اومده الان 10ماهشه فقط سینه خیز میره و میشینه و بعضی وقتا موقع نشستن میوفته دست زدن بلد نیست بای بای بلد نیست اگه کسی نینی نارس داشته یا داره یکم منو راهنمایی کنه در ضمن اگر گروهی چیزی دارید منم عضو کنید دعاتون میکنم

پسر منم سی و چهار هفته دنیا امد الان هفده ماهشه

همه کار میکنه حرف میزنه

این بستگی ب کار کردن خودت داره

باید بهش یاد بدی که انجام بده 

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

اگه خیلی نگرانی ببر دکتر.چند کیلو بود وقتی دنیا اومد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پسرم چار روز دیگه میره تو هشت ماه ن میشینه ن سینه خیز میره 

رو شکمم دوس نداره نمیفته

حساس نیستم من ب موقع همه چی یاد میگیره همه بچه ها مثل هم نیستن ک

ربطیم ب نارس بودن نداره بعضی بچه ها زرنگن بعضیا ن😊

عزیزم پسر من 25هفته بدنیا امد بعد دوسال وسه ماه راه افتاد انقدر عجله واسه چی اخه 

واقن؟

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
منم پسرم چار روز دیگه میره تو هشت ماه ن میشینه ن سینه خیز میره  رو شکمم دوس نداره نمیفته حساس ...

اره واقعا 

اما بچه های نارس یکم دیرتر انجام میدن 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

سلام دختر من 36هفته با وزن 2کیلو دنیا اومد الان 12ماهشه دستش و میگیره وسایل و یه کوچولو راه میره وزنشم اوایل خوب بود تا 8ماهگی الان 9کیلوعه 

ده ماهگی تنهایی مینشست ولی دست و بای بای و تازه یاد گرفته به نظرم اینایی ک گفتی زوده واسش با توجه به اینکه بچتون نارس بوده 

💕مامایی شغلم نیست عشقمه😍☝

پسر من ۳۴ هفته دنیا اومد بعد یک سالگی راه افتاد الانم دوسال و ۳ ماهه هنوز جمله بندی نمیکنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
اره البته الان پنج سال ونیمه

خب خداروشکر ک سالمه من خیلی میترسم از زایمان زودرس

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
پسر منم سی و چهار هفته دنیا امد الان هفده ماهشه همه کار میکنه حرف میزنه این بستگی ب کار کردن خودت ...

وقت تولد چن کیلو بود؟

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
واقعا ۲۵هفته بود؟کدوم شهری؟خدا حفظش کنه عزیزم

اره ما شمالی هستیم البته دکتر به ما گفت امکان نداره بچه25 هفته تو ایران زنده بمونه حتی گفتن دستگاه شو قطع کنیم ولی خوب شوهرم قبول نکرد خیللللللی سخت بود ولی خدارو شکر بخیر گذشت هنوزم وقتی میرم دکتر میگم 25هفته بدنیا امد دکترا یه جوری نگاهم میکنن باور ندارن