2777
2789
عنوان

کودک نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 21 پست
اره ما شمالی هستیم البته دکتر به ما گفت امکان نداره بچه25 هفته تو ایران زنده بمونه حتی گفتن دستگاه ش ...

واسه همین منم تعجب کردم اخه من پسرمو ۳۳هفته به دنیا آوردم ولی از دستش دادم بخاطر بیکفایتی دکترای احمق

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
واسه همین منم تعجب کردم اخه من پسرمو ۳۳هفته به دنیا آوردم ولی از دستش دادم بخاطر بیکفایتی دکترای احم ...

راستشو بخوای منم فکر نمیکردم زنده بمونه وقتی شوهرم میخواست بره براش شناسنامه بگیره بهش گفتم نرو این بچه که زنده نمیمونه با اینکه مادرش بودم الان که میگم انقدر شرمنده ام ولی شوهرم میگفت میمونه رفت شناسنامه گرفت حتی اسمشم خودش تنهایی انتخاب کرد چون من اصلا نمیخواستم قبول کنم ولی وقتی اراده وخواست خدا باشه بقیه واقعا کاره ای نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم سی و چهار هفته دنیا امد الان هفده ماهشه همه کار میکنه حرف میزنه این بستگی ب کار کردن خودت ...

خیلی باهاش کار میکنیم

کلی باهاش حرف میزنم هروز ولی پیشرفت چندانی نمیکنه

دوماهه فقط سینه خیز میره

اگه خیلی نگرانی ببر دکتر.چند کیلو بود وقتی دنیا اومد

دکتر بردم چند بار ولی میگه خوبه حس میکنم بی خیاله ولی جزو بهترین دکتراست دکتراش کلا هم با بچه های نارس سر و کار داره وقتی دنیا اومد 1800بود وقتی بستری شد 1200شد شایدم ورم داشت

پسر من الان که 10ماهشه 7.5کیلو هست

بعد موقع خواب دستاش پشت سر هم پرش میزنه یجا خوندم نوشته بود ممکنه تشنج مخفی باشه اعصابم خیلی حرابه میگم شاید تشنج مخفی داره و واسه همین اینقدر از هم سناش عقب مونده.تو نت نگاه میکنم کارایی که میکنه حتی در اندازه بچه 8ماهه نیست

دارم از ناراختی خفه میشم

دو کیلو و صد بود

آخی عین بچه من خداحفظش کنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔