2777
2789

امروز از تاپیکای دوستان و علائمی که دخترم میگفت داره متوجه شدم به احتمال زیاااد کیست تخمدان باشه😢

الان دستمون خالیه...

ببریمش دکتر هزینه سونو حدودا چقدر میشه؟

بیمه سلامت هم داریم تو بیمارستانا با بیمه انجام نمیدن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمه تونو بیمارستانای دولتی اگه قبول دارن ببرش اونجا دکترش براش بنویسه، فک کنم بیمارستانا خودشون سونو داشته باشن،دکتر میدونه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
خو بیمارستان تامین اجتماعی وقت بگیرید یا درمانگاهایی که سونو دارن خیلی کمتره . بیمارستان که واقعااا ...

بیمه تامین اجتماعی نداریم اخه 

بیمارستان دولتیمونم فک نکنم سونو انجام بدن باید بپرسم

خداکنه درست شه

کسی قیمت سونو رحم و تخمدان رو میدونه ازاد منم ریپلای کنه بهم بگه مرسی

با دفترچه ۱۰۰

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
بیمه تونو بیمارستانای دولتی اگه قبول دارن ببرش اونجا دکترش براش بنویسه، فک کنم بیمارستانا خودشون سون ...

حس میکنم یه بار پرسیدم گفتن انجام نمیدن😓

از درمانگاها باید بپرسم ببینم بیمه رو قبول میکنن یا نه

مرسی عزیزم