2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

208 بازدید | 11 پست

قرار بود بعد از خدمت با این خانم که نامزد بودیم ازدواج کنیم خواستگاری رفتیم جشنه بله برون هم گرفتیم ده ماه از خدمتم گذشت توی این ده ماه همش فکرم پیش اون دختر خالم بود باباش گفت برو خدمت من گفتم چشم میریم ما که رفتیم الان ۲۱ ماه از عمر خودمو تباه کردم بخاطر دختری که حتی حاضر نشد صبر کنه به هزار جور تهمت ناروا به من زدن فلانی سیگار میکشه رفیق بازه تا نشونی هارو پس دادن این سیاه بازی هارو کزدن که آبروشون نره همش بهونه بود همش هم ساختگی تا بگن فلانی فلان آدمه ۲۱ ماااه از عمر خودمو سیاه کردم .... آبرومو بردن ... من چجوری باید با همچین آدمی برخورد کنم ؟؟؟ آخه این انصافه ؟؟؟ اونور لب مرز توی سرما پاهام توی پوتین یخ بزنه جاش این حرفارو تحویل من بدن ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشكالى نداره شما كه به هر حال بايد سربازى رو ميرفتى حالا هم از شر سربازى راحت شدى و هم از شر دخترى كه اول راه تو زرد از اب در اومد بايد هر روز خدا رو شكر كنى كه باهاش ازدواج نكردى اگه بعد ازدواج باهات اين كارها رو ميكرد بيچاره ميشدى

چراااا همون اول نگفت ؟؟ اگه میگفت الان من تو خراب شده نبودم

نمیدونم چرا من هیچی ازش نمیدونم. اصلا مهم نیس چرا. شما راهتو برو چکار داری چرا و چگونه؟ خدمتتو جلو افتادی و ضمنا ازدواج با دختر خاله هم اصلا خوب نیس بچه هاتون ممکنه مشکل دار میبودن. برو یه زن ثابت قدم و نجیب بگیر

حال شما رو کار ندارم 

ولی مطمئن باشید از ازدواجش خیر نمیبینه تو فامیل چند مورد دیدم که بخاطر خاستگار بهتراز نظر سواد یا وضع مالی و... که یه دفعه اومده ،،قول و قرار قبلی رو بهم زدن بعد دختره اصلا خوشبخت نشده وبعدم طلاق و جنگ و افسردگی...

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اول يادت باشه توام خداي خودتو داري و بعد اينكه الان جا زد خيلي بهتره كه بعد از ازدواج يه بچه ميومد وسط مطمعن باش بعدها بهت ثابت ميشه كه چه خوش شانس بودي 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش