2777
2789

رفتم فوتبال دروازه بان بودم شوت انداختن انگشتم جلوش بود

حالا انگشت شصتم بدجور کبود شده عکسش گرفتیم گفت نشکسته ولی بدجور کبود شده و دردمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اب گرم و نمک یکم‌ماساژ بده.بعدم یه زرده تخم مرغ با زردچوبه شکر ارد نخود و مورد قاطی کن یه حدی که شل نباشه زیاد خشکم‌نباشه بمال رو محل ببند شب تا صبح خیلی کوفتگیو میگیره

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یدونه قطره هست از داروخونه بگیر فردا ام جی فکر کنم.بگو برا چی میخوای.مال باریج اسانسه.همون کاری که گفتم بکن خیلی دردو خوب میکنه و کوفتشو میگیره

انگشت نشانه ی منم بادکرده خیلیم دردمیکنه،هیچ بدون دلیل🤔🤔

یه زمانایی ادم متوجه نیست تو خواب کار جایی میخوره منم چند روزه گاها مچ پام بد درد میگیره به زور راه میرم یادم میره درمان کنم

یه زمانایی ادم متوجه نیست تو خواب کار جایی میخوره منم چند روزه گاها وچ پام بد در. میگیره به زور راه ...

من یه مدت نگاه میکردم میدیم پام کلن کبوده   باخودم فک میکردم یعنی چی شده؟یباردقت کردم دیدم من وقتی میشینم روی مبل پسرم میادگازمیگیره پاهامو   بعدکبودمیشه😑😑

2790
2778
2791
2779
2792