2777
2789

7 تا 8و5 صبح

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امشب؟؟؟

نمیدونم ب هرحال هواستون باشه دست رو شکمتون نزارین حالا خرافاتی میخواین بگین یاهرچی 

احتیاط کنین

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘

باید چیکار کنیم؟ باید چیکار نکنیم ؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

سلام بر همه فردا دوشنبه صبح ماه گرفتگی کامل در ایران رخ می دهد. لطفا نماز آیات بخونید و به بقیه هم اطلاع رسانی کنید. 

من اینو دیدم دیگه نمیدونه راسته یا دروغ

نمیدونم ب هرحال هواستون باشه دست رو شکمتون نزارین حالا خرافاتی میخواین بگین یاهرچی  احتیاط کنی ...

وای من از سر شب یهو شکمم شروع به خارش کرده یه ناحیه ش قرمز شده نکنه تاثیر ماه گرفتگی باشه

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

یعنی چی؟

ببخشید خوب نگفتم😅

منظورم اینه که کار خاصی باید انجام بدیم؟ یا اینکه کاری هست که خطرناک باشه انجام دادنش؟ 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

نماز ایات داره . از قدیم که میگن زن باردار نباید ماهو ببینه و دست رو صورتش بکشه من تا این حد میدونم

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
وای من از سر شب یهو شکمم شروع به خارش کرده یه ناحیه ش قرمز شده نکنه تاثیر ماه گرفتگی باشه

ن گلم فک نکنم شکم خودمم خارش داره سعی کن بیرون نری و دست ب شکمت نزنی و ماه نگاه کنی 

قدیمیا میگن احتیاطم کنیم ک چیزی نمیشه حالا ی عده میان میگن خرافاتی 

طوری ک شنیدم

سلام بر همه فردا دوشنبه صبح ماه گرفتگی کامل در ایران رخ می دهد. لطفا نماز آیات بخونید و به بقیه هم اطلاع رسانی کنید.

نماز ایات داره . از قدیم که میگن زن باردار نباید ماهو ببینه و دست رو صورتش بکشه من تا این حد میدونم

اره عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز