2789
ببخشید خوب نگفتم😅 منظورم اینه که کار خاصی باید انجام بدیم؟ یا اینکه کاری هست که خطرناک باشه انجام ...

عزیزم از قدیم میگن زن باردار نباید ب ماه نگاه کنه ودست رو شکمش بزاره حالا ما میخوایم برااحتیاط بدونیم اگه واقعا ماه گرفتگیه هواسمون باشه

احتیاط کنیم خوبه

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
وای من از سر شب یهو شکمم شروع به خارش کرده یه ناحیه ش قرمز شده نکنه تاثیر ماه گرفتگی باشه

اجی صد درصدش کنم بت خبر میدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای من از سر شب یهو شکمم شروع به خارش کرده یه ناحیه ش قرمز شده نکنه تاثیر ماه گرفتگی باشه

🌒🌓🌒🌓🌒🌓🌔🌒🌔 🌕فردا دوشنبه یک بهمن🌔 🌓پديده ماه‌گرفتگي ساعت 4:37 فردا صبح آغاز 🌓و در ساعت 5:41 ماه گرفتگی کامل خواهد شد. 🌓این گرفتگی از ساعت 6:53 شروع به بازشدن میکند 🌖و در ساعت 7:57صبح فردا به پایان میرسد. 🌒چون ماه گرفتگی جزئی نیست و در ایران نیز قابل رؤیت میباشد، 🌓خواندن نماز آیات واجب میشود 🌗و زمان شرعی این نماز نیز در همین بازه گرفتگی ماه یعنی از ساعت 4:37 تا 7:57 میباشد 🌗وپس از آن باید قضای این نماز بجا آورده شود. 🌗و در پاسخ به این سئوال که اگر فردی این پدیده را مشاهده نکند،آیا بازهم خواندن نماز آیات برای وی واجب است یا نه، 🌕پاسخ🌔چون ماه گرفتگی کامل است و دراکثر نقاط کشور قابل رؤیت است، خواندن نماز آیات واجب است و اگر حتی فردی در آن ساعات به این رخداد نگاه نکند و یادرآن مدت نتواند نماز را بجا بیاورد یا از این رویداد بی اطلاع باشد،باید حتما قضای آن را پس از اطلاع از موضوع بجا آورد. 🌗🌖🌔🌓🌒🌗🌖🌕🌔🌓🌒

عزیزم از قدیم میگن زن باردار نباید ب ماه نگاه کنه ودست رو شکمش بزاره حالا ما میخوایم برااحتیاط بدونی ...

وای مرسی که گفتی عزیزم حتما رعایت میکنم

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
کی ؟

فردا صبح 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست