2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 180 پست
ببین علائم همون اول مشخص نمیشن نیلو جان من مثلا ترشحم از دیشب ک روز ۲۹ سیکلم بود شروع شده یا درد سین ...

من از صبح ترشح سفید دارم.. یعنی میشه؟؟؟؟

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍
میخوایردقیقا سر ۴۸ ساعت بری؟ اینجوری اذیت میشی که....بزار چند روز بگزره یهو فشنگ ۱۰۰۰ بششه ....ایشال ...

اخه میخام مطمئن باشم.ک بتام رفته بالا و دلم اروم.بگیره هنوز ب شوشو نگفتم میخام فردا ک مطمئن شدم سورپرایزش کنممم

🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه میخام مطمئن باشم.ک بتام رفته بالا و دلم اروم.بگیره هنوز ب شوشو نگفتم میخام فردا ک مطمئن شدم سورپ ...

ایشالله مییره بالا وقتی بیبی زدی و پررنگ تر شده ینیی بالا رفته دییگه

ایشالله مییره بالا وقتی بیبی زدی و پررنگ تر شده ینیی بالا رفته دییگه

بازم تا آز دوم و ندم دلم اروم.نمیگیره .. فردا میرم آز و ایشالا میرم دکتر واسه تشکیل پرونده دعا کن واسم همه چی خوب پیش بره

🧡
بازم تا آز دوم و ندم دلم اروم.نمیگیره .. فردا میرم آز و ایشالا میرم دکتر واسه تشکیل پرونده دعا کن وا ...

خیالت رااحت عزییزم همچیب خبلیی خووبه🙏🏻🙏🏻 پس فردا اگر میخوای بری همون تایمی ک پسروز رفتی بروو .... ک ۴۸ ساعتت پر شه

من از دیشب که بلند میشم نماز اینا بخونم سرم سنگینه لتگار یکم گیج مییره....شما اینجوری بودی؟؟

اره من خیلی سرگیجه داشتم و چشمام سیاهی میرفت سرمم گاهی خفیف درد میگرفت..

شباهم خیلی بدخواب شدم درطول شب ۵.۶بار بیدار میشم مثلا دیشب ساعت ۵ بیدار شدم تا ۶ بیدار بود و ۶باز خوابیدم

🧡
هنوز نگفتم گلی باورت میشه خخ الان ازمایشگاهم اومدم تکرارش کنم ایشالا خیالم ک راحت شد روندش بالا رفت ...

وای سامی نگفتییی😁😂 

پس یه مراسم قشنگ سورپرایزی براش راه بنداز..روی شکمت با ماژیک بنویس.. .بعد بگو خوردم زمین آی شیکمم😭اومد که نگاه کنه از واکنشش فیلم بگیر.یادگاریه😁

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
خخخخخ گفتم کیک بخرمم روش بنویسم بابا شدنت مبارکککک

منم کیک گرفتم و ی جعبه هدیه

بهش گفتم برات هدیه گرفتم

تو جعبه لباس نی نی خریدم گذاشتم و دوتا بی بی چکام روش و جواب ازمایش یدونه لباسی هم که برای خودش خریده بودم گذاشته بودم روی اینا مه کلا نبینه زیرشو بعدم ازش فیلم گرفتم لباسشو برداشت و یهو با ....

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید