2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 180 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانممممم ایشالا عزیزمممم چشم حتما  به خدا توکل کن زوده زوده زود جواب میگیریییییی عشقمم ایشا ...

فدای تو عزیزم توکلم فقط به خداست ایشالله ایشالله😘😘😊😊

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
بچه ها تو رو خدا واسه منم دعا کنید اخه فردا صب میخوام برم سونو دعا کنید که قلبش تکشیل شده باشه و خار ...

خدا نکنه ایشالله که قلب نی نی کوچولوت تشکیل شده عزیزم خدا با ماست فقط توکلت به خدا باشه فداتشم

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
بچه هاااا رفتم ازمایش خداروشکر بتام ۷۳ بوددد ۰ون ۳ روز مونده ب موعد کم بود وای خیلی خوشحالممم ایشالا ...

خداروشکر عزییزم🙏🏻حالا ایشالله شنبه هم باز برو از خون ببین چند شده بتا

فردا میرم عزیزم الان یه بیبی چک دیگه زدم سریع دوتا خط پرنگ شد خداروشکر

میخوایردقیقا سر ۴۸ ساعت بری؟ اینجوری اذیت میشی که....بزار چند روز بگزره یهو فشنگ ۱۰۰۰ بششه ....ایشالله🙏🏻🙏🏻من هنوز نزدم بیبی گاه امید دارم گاه نا امیدم،اخه همه میگن درد سینه داریم اما من نه فقط در حد تیر کشییدن گااهی....یا تکرر ادرارم منظم نیس هر دو س ساعت میرم

میخوایردقیقا سر ۴۸ ساعت بری؟ اینجوری اذیت میشی که....بزار چند روز بگزره یهو فشنگ ۱۰۰۰ بششه ....ایشال ...

ببین علائم همون اول مشخص نمیشن نیلو جان من مثلا ترشحم از دیشب ک روز ۲۹ سیکلم بود شروع شده یا درد سینه هام از روز ۲۶ شروع شد هر کدوم ی زمان خودشون و نشون میدن ایشالا مثبته خودتو اذیت نکن

🧡