2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 180 پست
سامی جان علایمت چی بود ؟

عزیزم نوک سینه هام از روز ۲۶درد میکنه سرگیجه دارم و چشمام سیاهی میره دلمم مواقعی ک از پله پایین بالا میشم یا با ماشین از روی دست انداز رد میشم یا حتی میخندم درد خفیف میگیره امروزم شکمم سوزن سوزن میشد

🧡

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم نوک سینه هام از روز ۲۶درد میکنه سرگیجه دارم و چشمام سیاهی میره دلمم مواقعی ک از پله پایین بالا ...

الهی مبارکت باشه 

ببخش سوال میکنم علایمت از کی شروع شد و اینکه نوک سینه منم تیر میکشه ولی خیلی درد نمیکنه نظرت چیه من ۸موعدمه

❤️باردار نیستم الهی که این اتفاق بازم بیفته توکل به خدا ❤️
الهی مبارکت باشه  ببخش سوال میکنم علایمت از کی شروع شد و اینکه نوک سینه منم تیر میکشه ولی خیلی ...

ممنونم عزیزدلممم ایشالا نصیب توام بشههه

ببین منم اصلا سینه درد نداشتم از روز ۲۶و ۲۷ شروع شد کم کمم زیاد شد سرگیجه نداری؟؟یا شکمت نمیگیره؟؟یا ترشحات سفید ک باعث بشه لباس زیرت سفید بشه؟؟

🧡
ممنونم عزیزدلممم ایشالا نصیب توام بشههه ببین منم اصلا سینه درد نداشتم از روز ۲۶و ۲۷ شروع شد کم کمم ...

لطف داری ممنون ترشح دو سه روز پیش داشتم مداوم ولی الان آبکی کمه ترشحم سرگیجه ندارم ولی نوک سینم یه کوچولو تیز شده ولی خیلی درد نمیکنه با دل پاکت برام دعا کن عزیزم

لطف داری ممنون ترشح دو سه روز پیش داشتم مداوم ولی الان آبکی کمه ترشحم سرگیجه ندارم ولی نوک سینم یه ک ...

حتما عشقممم ایشالا همین ماه نینی  دار شدیییی ممکنه علائمت کم باشه و بعد زیاد بشه ایشالااا کههه مثبته امیدت به خدا باشه منم واست دعا میکنممم

🧡
حتما عشقممم ایشالا همین ماه نینی  دار شدیییی ممکنه علائمت کم باشه و بعد زیاد بشه ایشالااا کههه ...

زنده باشی بسلامت بغل بگیریش

مرسی عزیزدلممممممم 💋💋💋💋💋

عزیزم منم امروز موعدمه علائمشو دارم ولی هنوز نشدم برای منم اگه خدا لایقم بدونه دعا کن پری نیاد☺

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
عزیزم منم امروز موعدمه علائمشو دارم ولی هنوز نشدم برای منم اگه خدا لایقم بدونه دعا کن پری نیاد☺

ای جانممممم ایشالا عزیزمممم چشم حتما 

به خدا توکل کن زوده زوده زود جواب میگیریییییی عشقمم ایشالا ۹ ماه دیگه نی نیت تو بغلتههه

🧡