2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 180 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام

قرار بود منو ریپلای یا لایک کنی ببینم چی شد بالاخره

تبریک می گم

مبارکه

ان شاءلله این دوران رو به راحتی پشت سر بذاری

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
هنوز نگفتم گلی باورت میشه خخ الان ازمایشگاهم اومدم تکرارش کنم ایشالا خیالم ک راحت شد روندش بالا رفت ...

استارتر عزیز مبارک باشه

خانمی تکرار آزمایشتون چی شد؟؟

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
بچه هاااا رفتم ازمایش خداروشکر بتام ۷۳ بوددد ۰ون ۳ روز مونده ب موعد کم بود وای خیلی خوشحالممم ایشالا ...

منم ۳ الی ۴ روز مونده به پری امروز رفتم آزمایشگاه ۷۹ بود شکر خدا.چقدر شبیه هم هستیم.

الهی هر دومون بارداری راحتی داشته باشیم و نی نی سالم و ناز و باهوشمون رو بغل کنیم

عزیزدلمی ممنونم عشقممممممم ایشالا نصیب خودت بشههه💋💋💋💋

ممنون

ان شاءلله قسمت همه آرزومندا بشه

من تازه این دوران رو گذروندم اگه سوال یا راهنمایی یا مشورت خواستی این تل گراممه

@Sabuyebarani

خوشحال می شم بتونم کمکت کنم 😊

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
می شه ۷ روز بعد از آزمایش بتا اولتون؟؟ دکتر کی می رید؟

آره عزیزم دکترم شنبه آخه خوده دکترم گفت ۱۰ روز از موعدت که گذشت بیا تو مطب سونو داره دیگه خودش سونو و اینارو انجام میده دیگه شنبه خیالم تخت تخت میشه انشالله

🧡
آره عزیزم دکترم شنبه آخه خوده دکترم گفت ۱۰ روز از موعدت که گذشت بیا تو مطب سونو داره دیگه خودش سونو ...

من نمی دونم کی برم؟به نظرتون منم چون سابقه سقط دارن زود برم؟یا بیاستم هفته ۷ برای قلب برم؟

من نمی دونم کی برم؟به نظرتون منم چون سابقه سقط دارن زود برم؟یا بیاستم هفته ۷ برای قلب برم؟

ن عزیزم زودتر برو شماهم یه ۱۰ روز ک از موعدت گذشت برو که الر لازم دونستن قرص و امپولی چیزی بهت بدن ک خیالت تخت بشه بعد انشآله هفته ۸ ام میری واسه قلبش

🧡
ن عزیزم زودتر برو شماهم یه ۱۰ روز ک از موعدت گذشت برو که الر لازم دونستن قرص و امپولی چیزی بهت بدن ک ...

باشه .ممنون از راهنماییتون 

راستی اگه تاپیکی عضو شدید برای متولدین مهر ۹۸ بهم بگید منم عضو بشم

نی نی شما هم مهر هست درسته؟

باشه .ممنون از راهنماییتون  راستی اگه تاپیکی عضو شدید برای متولدین مهر ۹۸ بهم بگید منم عضو بشم ...

اره عزیزم اصلش ۹ مهره اما من چون سزارین میکنم احتمالا ۲۷تا ۳۰ شهریور میشه آخه سزارین ۱۰تا ۱۴ روز قبل زمان طبیعی هستش

🧡