2777
2789
عنوان

لطفا فقط پیشی دوستا بیان داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 50 پست

هردوشون رو عقيم كن ، حيوان تو خونه با حيوون بيرون شرايط زندگيش فرق داره ، شايد اگه بچه دار شن ديگه نتوني از پس همشون بربياي و مجبور شي اواره كوچه و خيابونشون كني كه خدارو خوش نمياد ،چون حيوون خونگي ديگه تو محيط بيرون نميتونه زندگي كنه . 

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردوشون رو عقيم كن ، حيوان تو خونه با حيوون بيرون شرايط زندگيش فرق داره ، شايد اگه بچه دار شن ديگه ن ...

خیلی برام سخته ... خیلی ... ولی فکر کنم منظقیش همینه که می گی

به نظر من حيوون نگه داشتن به بچه داشتن و نداشتن ربطي نداره هر كدوم جاي خودشون رو دارن . بچه اي كه با حيوون بزرگ ميشه محبت كردن رو بيشتر ياد ميگيره ... فقط نظافت منزل و بهداشت بايد رعايت شه .. 

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

سخت چرا ثوابم داري ميكني در حقشون ، اگه همين حيوانات تو خيابون رو شهرداري عقيم ميكرد الان اين وضع و حالشون نبود اواره و گشنه و باردار تو شهر ول شدن و اخرم ميميرن .. جديدا مردم خير و حيوون دوست دارن حيووناي تو خيابون رو عقيم ميكنن و تو گوششون جهت نشونه حلقه ميندازن ، خب خدا خيرشون بده ،، عمل پسنديده ايه ..

سخت چرا ثوابم داري ميكني در حقشون ، اگه همين حيوانات تو خيابون رو شهرداري عقيم ميكرد الان اين وضع و ...

می دونم چی می گی... اما از چند جهت برام سخته... اول طالقت دیدن درد و زجرشون رو ندارم... دوم من کارمندم و روزا خونه نیستم نگران مراقبت های بعد عملشونم... می دونی یه بار پسره مریض شد من نصفه شب بردمش اورژانس بیمارستان قریب. بهم گفت باید تا سه روز هر 12 ساعت سرم بزنه... تو نمی دونی من چی کشیدم سر مرخصی گرفتن و رفتن و اومدن های این مسیر... گذشته از این همش می خواست آنژیوکد توی دستش رو با دندون بکنه و دهنم صاف شد تا تونستم ازش مراقبت کنم اون چند روز... خلاصه که خیلی نگرانشونم... مرسی از نظرات و همراهیت عزیزم

اين انژيو اينا نداره بعد عقيم كه سه تا بخيه كوچولو داره دوروز مراقبت جزيي ميخواد فقط نظافت خاك و محل بخيه ش مهمه مال من فرداش پاشد دويد و بازي كرد . عمل راحتيه 

خواهش ميكنم دوستم چون ميدونم اگه عقيم نكني بچه دار شن مكافاتت شروع ميشه راهنماييت كردم كه بدوني عمل پسنديده و راحتيه و اقدام كني .. موفق باشي ..