2777
2789
عنوان

لطفا فقط پیشی دوستا بیان داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 50 پست
بزار بچه بیارن خیلی شیرینه بچه گربه...من و شوهرم چون بچه نمیخوایم خیلی حیوون دوستیم

امکانش رو ندارم ... الان دختره خیلی کوچولوئه و حاملگی براش خطرناکه... منم نمی تونم از هم جداشون کنم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا ماده رو عقيم ميكنن كه اگه يه روزم رفت بيرون خيالت راحت باشه . دامپزشكي سپيد تو سئول قيمتش عاليه

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

بله منم دوتا ماده دارم هردو عقيمن . اگه عقيم نكنيشون هردوشون اذيت ميشن مخصوصا ماده كه همش تو خونس

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 
یعنییی چی؟؟!مثلاتوپیشی دوستی؟!توخودتو دوست داری نه پیشی که همچین کاری میکنی

عزیزم اول فکر کن بعد نظر بده... برای خود گربه و سلامتیش لازمه.... من که از خدامه نکنم... اما بارداری پیش از موعد میدونی خطر مرگ داره؟ می دونی عقیم شدن از کلی از سرطانها حفظش می کنه و عمرش رو زیاد می کنه؟ من مگه بیمارم که بخوام آزار ببینه... شاید باورت نشه برای من قشنگ جزو خانواده به حساب میان جفتشون