2777
2789
عنوان

جاری موذی

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 32 پست
آخه خیلی اعصابمو خراب میکنه تو جمع برای اینکه به من حرص بده با بقیه گرم میگیره.بهم بی محلی میکنه.

اعتماد به نفستو ببر بالا..چیزی ازش کم نداری و شما نیاز نداری به توجه و مهر دیگران...همینکه شخصیت و ادب خودتو داشته باشی کافیه...وقتی اتکا به نفس داشته باشی اصلا این رفتارها به چشمت نمیاد

هیچوقت نتونستم بد بودن رابطه ی ۲ تا جاری رو درک بکنم😑

منم... من ۴تا جاری دارم اصلا برام مهم نیستن هر ادایی هم در میارن خندم‌ میگیره با هر کسی مثل خودش باید بود و حد و حدود تعیین کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت باهاش بد نبودم بهش بی احترامی نکردم.چون همسرم و پدر و نادر من همیشه خیلی نازمو میکشن و تو مناسبت ها و مراسمها واسم سنگ تموم میذارن بهم حسودی میکنه.چون شوهر خودش هبچوقت واسه تولد و سالگرد ازدواحش بهش اهمیت نمیده.اینحور حرصشو از من درمیاره آخه تقصیر من چیه؟

من هیچوقت باهاش بد نبودم بهش بی احترامی نکردم.چون همسرم و پدر و نادر من همیشه خیلی نازمو میکشن و تو ...

از کجا فهمیدی بخاطر تولد و مناسبتها اینطوری میکنه؟ چه راحت پیش داوری میکنی گلم

من هیچوقت باهاش بد نبودم بهش بی احترامی نکردم.چون همسرم و پدر و نادر من همیشه خیلی نازمو میکشن و تو ...

شما از کجا میدونی؟؟ شاید خودشون دوتایی جشن و.. میگیرن. بنظرم اگ برادرشوهرت باهاش مونده حتما ازش راضیه و دوسش داره.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
شما از کجا میدونی؟؟ شاید خودشون دوتایی جشن و.. میگیرن. بنظرم اگ برادرشوهرت باهاش مونده حتما ازش راضی ...

آخه خودش میگه قشنگ.میگه شوهرم بهم محل نمیذاره مثل شوهر شمانیست که پشتم وایسه.حتی میاد میگه شوهرم کتکم میزنه .ولی من همیشه دلداریش میدم به خدا

منم تا مجرد بودم درک نمیکردم

تا اینکه نامزد کردم از روز اول یکیشون شروع کرد به چشم و هم چشمی و حسادت و غیره 

منم ک تازه وارد سر در نمی آوردم از همون اول بهش کم‌ محلی‌کردم جوری ک به حساب نمی آوردمش هر چی بخره هر جا بره هر کاری بکنه برام بی اهمیت بود چون ذاتا ن حسودم نه چشم به هم چشم خیلی نسبت بهم حسوده خودشو به در و دیوار میزنه از مندسر بشه اما توانشو نداره،

با اون یکی جاریم هم مثل خواهریم اون خیییلی خوبه واقعا

مرجانم، همسری میگه مٙری جان

نمیدونم چی بگم ب خدا چون تا حالا تو چنین شرایطی نبودم منو جاریم شکر خدا خیلی با هم خوبیم و هوای همو داریم ب این خاطر واسم عجیبه دشمنیه جاریا یا حسادت جاریا