2777
2789
عنوان

بچه زال

| مشاهده متن کامل بحث + 27887 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیدلم اینطور بچه ها دنیا رو هم سیاه و سفید میبینن...یعنی چشمشون رنگدانه نداره ک رنگی ببینن

نه سایه و سفید نمیبینن رنگی میبینن اونا یی که چشاشون رنگ دانه نداره البینیسم چشمی دارن و الی بوهایی مثل بوهای ایشون درست موهاشون رنگدانه ندلره و سیاه و سفید نمیبینن رنگی میبینن

هر دو ژنش رو داشتین تو خودتون بروز نکرده

یعنی شما ناقل بودید هم خودتون هم همسرتون اما بیمار نبودین، در ضمن این بیماری دو نوع داره

که شایع‌ترینش همین پوست و مو سفیده

که خیلی مراقبت میخواد، یک مدل دیگشم که فقط چشم رو درگیر میکنه و ظاهر هیچ مشکلی نداره که تو این حالت مادر ناقله. زال ها هیچ مشکلی ندارن از نظر هوشی و باروری و... فقط باید از پوست و چشماشون در مقابل آفتاب محافظت کنن که مشکلی براشون پیش نیاد.

سلام دوست عزیز من خودم آلبینیسم زالم دقیقا مشکل فرزند شما رو دارم ولی به نظر من فرزند شما آینده ای بسیار روشن داره چون آلبینیسم ها خیلی با هوشن درست که کمی ضعف بینایی دارن ولی خوب چون می گذرد غمی نیست من خودم لیسانس علوم تربیتی دارم 😊 

سلام نمیدونم هنوز تو سایت هستید یا نه من زالم 26سالمه و الان دکتری حقوق میخونم ازدواج کردم&nbs ...

سلام  خوشحال میشم باهاتون آشنا بشم من خودمم آلبنیسم هستم چند تا سوال داشتم ازتون