2777
2789
عنوان

بچه زال

| مشاهده متن کامل بحث + 27887 بازدید | 100 پست
 سلام نمیدونم هنوز تو سایت هستید یا نه من زالم 26سالمه و الان دکتری حقوق میخونم ازدواج کردم&nbs ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید..برادر شوهر من یه پسر داره که آلبینو هست و من میخوام اقدام به بارداری کنم ..باید دکتر ژنتیک برم یا نه ??

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اگه دختره که خیلی خوشگله

انفاقا من که خیلی دوست میدارم

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
 سلام نمیدونم هنوز تو سایت هستید یا نه من زالم 26سالمه و الان دکتری حقوق میخونم ازدواج کردم&nbs ...

علمی هست این حرفتون ؟

که هوش بالاتری دارید؟؟

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

عزیزم دوست منم البینو بود پوستش عااالی بود رنگ چشماش عشق بودن😍😍فوق العاده هم باهوش بود همیشه بهترین نمراتو میگرف مخصوصن تو ریاضی فوق العاده باهوش بود

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بعضی  وقتا تو نی نی سایت یه چیزایی که میبینم حداقلش اینه میرم درموردش کلی چیز میخونم اطلاعاتم میره بالا .الان که خوندم متوجه شدم مشکل خاصی نیس .پسر شما هم اینده ی روشنی چون روشنیه موهاش داره ایشالله .شاید برسه روزی که تو تاریکیه سختی ها پسرشما یه روشنایی باشه براتون و مایه ی افتخارتون ..تنش همیشه سالم 

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

امیدوارم هرکس این مطلب میخونه دیدش عوض بشه رنگ سفید یا سیاه مک مهم نیست همه ما انسانیم هرکس میتونه موفق باشه و سر بلند ممکنه کسی موهاش سیاه باشه اما هزار تا درد داشته باشه و یا انسانیتش مرده باشه ویا هرچیزی یکیم موش سفید باشه چون خواست خدا بوده متفاوت بشه حالا این عجیب الخلقه نیست تو نتم چرت نوشته که پوستشون فلان میشه والا ما هیچیمون نیست 

اونا دختر عمو پسر عمو هستن ..ولی همسرم فامیل دور هست..نوه دایی بابام..چیکار کنم من 

ببینید عزیزم مثلا اگر ارث ار طزف شوهر شما باشه احتمالش هست مشاوره ژنتیک میاد غربالگری میکنه و شجره شما و همسرتون تعین میکنه و میگه ایا احتمالش هست یا نه ربطی نداره که رابطه زن و شوهر دختر عمو یا عمه باشه ممکنه دونفر غریبه حتی از دو شهر مختلف باشن اما هردو ژنش دلشته باشن  بچه البینو میشه 

اونا دختر عمو پسر عمو هستن ..ولی همسرم فامیل دور هست..نوه دایی بابام..چیکار کنم من 

سلام عزیزم من با همسرم نسبت فامیلی نداریم حتی تو فامیل هم نداشتیم ولی دکتر رفتیم گفت احتمال داره تو اجدادتون چنین چیزی بوده باشه . یکی از دوستانم‌مادرشوهرشون و دایی همسر زال بودن مشاور رفتن گفتن لازم نیست برن ازمایش