سلام مامانا کسی بوده موقع بدنیا اومدن بچه اش موهاش سفید باشه و بعد چند وقت موهاش تغییر رنگ بده ؟ تو رو خدا کمکم کنید بچه ام سه روزه بدنیا اومده انقدر این سه روز گریه کردم دیگه دارم میمیرم . نگاه دیگران وقتی پسرمو میبینن بعد میگن زاله داره دیونم میکنه 😭😭😭😭😭ما اصلا تو فامیل زال نداشتیم پس چرا بچه من زال شده
بعضی وقتا تو نی نی سایت یه چیزایی که میبینم حداقلش اینه میرم درموردش کلی چیز میخونم اطلاعاتم میره بالا .الان که خوندم متوجه شدم مشکل خاصی نیس .پسر شما هم اینده ی روشنی چون روشنیه موهاش داره ایشالله .شاید برسه روزی که تو تاریکیه سختی ها پسرشما یه روشنایی باشه براتون و مایه ی افتخارتون ..تنش همیشه سالم
یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش
امیدوارم هرکس این مطلب میخونه دیدش عوض بشه رنگ سفید یا سیاه مک مهم نیست همه ما انسانیم هرکس میتونه موفق باشه و سر بلند ممکنه کسی موهاش سیاه باشه اما هزار تا درد داشته باشه و یا انسانیتش مرده باشه ویا هرچیزی یکیم موش سفید باشه چون خواست خدا بوده متفاوت بشه حالا این عجیب الخلقه نیست تو نتم چرت نوشته که پوستشون فلان میشه والا ما هیچیمون نیست
اونا دختر عمو پسر عمو هستن ..ولی همسرم فامیل دور هست..نوه دایی بابام..چیکار کنم من
ببینید عزیزم مثلا اگر ارث ار طزف شوهر شما باشه احتمالش هست مشاوره ژنتیک میاد غربالگری میکنه و شجره شما و همسرتون تعین میکنه و میگه ایا احتمالش هست یا نه ربطی نداره که رابطه زن و شوهر دختر عمو یا عمه باشه ممکنه دونفر غریبه حتی از دو شهر مختلف باشن اما هردو ژنش دلشته باشن بچه البینو میشه
اونا دختر عمو پسر عمو هستن ..ولی همسرم فامیل دور هست..نوه دایی بابام..چیکار کنم من
سلام عزیزم من با همسرم نسبت فامیلی نداریم حتی تو فامیل هم نداشتیم ولی دکتر رفتیم گفت احتمال داره تو اجدادتون چنین چیزی بوده باشه . یکی از دوستانممادرشوهرشون و دایی همسر زال بودن مشاور رفتن گفتن لازم نیست برن ازمایش