2777
2789
عنوان

بچه زال

| مشاهده متن کامل بحث + 27890 بازدید | 100 پست
بیشتر مشکل چشماش ناراحتم میکنه اینکه در آینده مشکل بینایی پیدا میکنه یا نه

نه عزیزم.زال هم درجه بندی داره.همه مشکلات چشمی ندارن.البته چشمشون ممکنه ضعیف بشه مثله همه اما همشون به طوره شدید چشماشون دچار مشکل نمیشه.میدونم برات سخته فقط به این فکر کن حکمته خدا بوده.امیدوارم مایه ی افتخارت بشه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا این حرفها رو از کجا درمیارین مگه تلویزیون هست که بینایی به رنگدانه چشم مربوط باشه پس اونایی ...

بله حرف شما درسته آخه ی بچه ای رو اورده بودن تلویزیون تا جایی ک یادمه همینطور میگفتن که🤔ولی حق باشماس اون کوررنگی بوده حتما...بچه هم موهای بدنش سفید بود ولی یادمه چشماش ضعیف بود و عینک داشت..البته ناگفته نمونه خیلی بچه ی باهوشی بود  و مادرشم کلی حمایتش میکرد..استارتر هم خوبه ب جای ناراحتی خوشحال باشه که بچه اش سالمه😀

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
اعتراف میکنم اولش نوشته بودم ببافی بعد ویرایش کردم بدجنسم خودم میدونم    

🙅🙅🙅🙅😅😅😅😅

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
یا خدا این حرفها رو از کجا درمیارین مگه تلویزیون هست که بینایی به رنگدانه چشم مربوط باشه پس اونایی ...

واقعا با نظرتون موافقم 

بعضيا با حرفايي كه اصلا علمي نيس از رو دل سوزي دل طرفو بدتر ميشكونن

عزیدلم اینطور بچه ها دنیا رو هم سیاه و سفید میبینن...یعنی چشمشون رنگدانه نداره ک رنگی ببینن

وااااا حرفتون خیلی چرته داداش منم زاله ولی دنیارو سیاه و سفید نمیبینه 😕😕😕

بچه ام پسره 

سلام نمیدونم هنوز تو سایت هستید یا نه من زالم 26سالمه و الان دکتری حقوق میخونم ازدواج کردم  و کاملا موفقم خواستم بگم زال بودن عیب نیست حسنه چون ما هوش بالاتری داریم پس فرزندتون درک کنید و بهش افتخار 

سلام نمیدونم هنوز تو سایت هستید یا نه من زالم 26سالمه و الان دکتری حقوق میخونم ازدواج کردم&nbs ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم وقتی پیامتون رو خوندم باعث دل گرمی من شد . همیشه پیش خودم به این فکر میکنم اگه بچم تو اجتماع رفت اگه همه نگاهش بکنن چی بهش بگم که اعتماد بنفسشو از دست نده چی بگم که وقتی هم سن و سالاش اذیتش کردن تو جوابشون چی بده ! شما که این روزها رو گذروندین و الان ی ادم موفق هستین میشه کمک کنید . ممنونتون میشم ❤

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم وقتی پیامتون رو خوندم باعث دل گرمی من شد . همیشه پیش خودم به این فکر میکن ...

عزیزم اول بچه شما پسره مطمعا باشین توی جامفه اذیت نمیشه بستگی داره شماچطور بهش بها بدید بدونید که بچه های البینیسم فوق العاده باهوش هستن الان دوستان منم همشون موفق هستند