2777
2789
عنوان

بخورم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 22 پست

اگه الان لبنیات نخوری بعد از یه مدت به خاطر بارداری وشیردهی هم دندونات خراب میشن هم کلسیم بدنت افت  میکنه و پوکی استخوان میگیری 

مرغ آمین درد آلودی ست کآواره بمانده/رفته تا آنسوی این بیداد خانه/بازگشته رغبتش دیگر زرنجوری/نه سوی آب و دانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دور لبنیات  مرکبات حبوبات ادویه و فلفل خط کشیدم  یعنی.تقربیا هیچی نمیخورم جز مرغ برنج ح ...

اره منم اینارو نمیخوردم و بشدت ضعیف شدم ولی از من بهت نصیحت که به یه شیرخشکم عادتش بده کنار شیرخودت بخوره من ندادم پشیمونم داغون شدم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اگه الان لبنیات نخوری بعد از یه مدت به خاطر بارداری وشیردهی هم دندونات خراب میشن هم کلسیم بدنت افت&n ...

اوایل میخوردم شیر ولی دیدم نی نی خیلی اذیت میشه نا آروم میشه نفخ داره برا همین ترسیدم باور کنید ماست پنیر شیر کره تخم مرغ  ادویه میوه عدس لوبیا نخود گوجه موز کلم  هرچی ک ذره ایی نفخ داره نخوردم دو ماهه هم خودم ضعیف شدم هم بد جور هوس اینا رو کردم ولی از ترس نمیخوردم 

اخه بچم کولیک داره موقع دسشویی خیلی گریه میکنه سیاه کبود میشه تا دسشویی کنه دلم میسوزه براش 

عزیزم تا سه ماهگی این کولیک همراه بچه ات هست برای اینکه شیرت زیاد بشه و خودت هم قوت بگیری لیدی میل استفاده کن 

مرغ آمین درد آلودی ست کآواره بمانده/رفته تا آنسوی این بیداد خانه/بازگشته رغبتش دیگر زرنجوری/نه سوی آب و دانه
اره منم اینارو نمیخوردم و بشدت ضعیف شدم ولی از من بهت نصیحت که به یه شیرخشکم عادتش بده کنار شیرخودت ...

تو فکرش هستم ولی رفتم دکتر براش شیر خشک بنویسه گفت لازم نیس خودمم نمیدونم چ مارکی بگیرم 

یه پودری تو قوطی مثل شیر خشک برای مادران،بری گوگل کامل نوشته من که خیلی به دردم خورد